Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Trapliften

Offerte aanvragen voor een trapliftWilt u een oplossing voor die moeilijk begaanbare trap, laat u dan helpen door Triwa Trapliften. Bent u slecht ter been of zit u in een rolstoel? Het is niet nodig om naar een aangepaste woning te verhuizen om actiever te kunnen bewegen in huis. Dankzij een van onze trapliften, platformliften en huisliften krijgt u namelijk uw onafhankelijkheid terug en bent u niet aangewezen op een verhuizing of hulp van anderen.

Met trapliften van Triwa overwint u elke trap

Trappen zijn erin allerlei soorten en maten, dat weet Triwa Trapliften als geen ander. Vreest u dat ervoor uw trap geen geschikte lift te vinden is? Wees gerust, want voor vrijwel iedere trap bieden wij een passende traplift. Wij hebben liften voor:

Bent u benieuwd naar onze producten? Bekijk ons assortiment trapliften.

Trapliften en andere oplossingen voor uw mobiliteit

Dankzij jarenlange ervaring weet Triwa Trapliften als geen ander hoe het is om minder mobiel te zijn en welke problemen dit kan opleveren. Daarom bieden wij u naast trapliften ook andere oplossingen om uw mobiliteit te vergroten en u meer onafhankelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan badliften, oprolbare opritten of scootmobielen. Bekijk andere oplossingen van Triwa Trapliften zodat u zich gemakkelijker in en om huis kunt bewegen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube