Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Geniet op een comfortabele manier van uw bad met de badlift

Gebruikt u een rolstoel of bent u minder valide, dan is de badlift de oplossing als u op een veilige en comfortabele manier van uw bad wilt genieten. Triwa Trapliften weet welke moeilijkheden zich in uw geval kunnen voordoen bij het in bad gaan. Met de badlift springt u daarop in. Op een hele simpele manier kunt u de lift gebruiken, om vervolgens de lift na gebruik weer makkelijk op te bergen. Op die manier staat de badlift een andere gebruiker van het bad nooit in de weg.

Bevestig de badlift op een eenvoudige manier

Het bevestigen van de badlift is kinderlijk eenvoudig. U plaatst de badlift op de bodem van uw bad, waardoor het apparaat dankzij zijn zuignappen zich vastzuigt aan de bodem. De badlift is net zo eenvoudig weer weg te halen.

Bediening badlift kinderlijk eenvoudig

Zo simpel als u de badlift plaatst, zo eenvoudig is ook zijn gebruik. Met de afstandsbediening laat u de lift eenvoudig omhoog en omlaag gaan en kunt u de rugleuning bedienen. Als u het handig vindt, kunt u het zitvlak voorzien van een draaielement, waardoor u nog makkelijker in- en uit bad stapt. De badlift werkt overigens op een batterij die herlaadbaar is.

Neem de badlift mee op vakantie of naar logeeradres

Gaat u ergens naartoe waar u ook gebruik wilt maken van de badlift? Bijvoorbeeld op vakantie? Dat kan! De badlift bestaat namelijk uit drie delen en is makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen. Meer weten? Neem contact met ons op over de badlift of bel voor een bezoek aan onze winkel in Heerenveen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube