Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Geniet zonder hulp van een heerlijk bad of zwembad; kies voor een badlift

Vraag voor verschillende badliften een offerte op maat aanEen badlift is de ideale mogelijkheid voor rolstoelgebruikers en minder validen, om op een zelfstandige manier van een heerlijk bad of een paar baantjes in het zwembad te kunnen genieten. Triwa Trapliften beseft hoe fijn het voor u is om zonder hulp in bad te kunnen of heerlijk te kunnen zwemmen. Daarom bieden we u drie verschillende badliften: een badlift, een doekbadlift en een zwembadlift.

Veilig en comfortabel in bad met een badlift

Wilt u een veilige en comfortabele badlift, die eenvoudig te bedienen is? Kies dan voor onze badlift. Deze lift is makkelijk in bad te plaatsen en biedt veel stevigheid dankzij de zuignappen, die zich vastzuigen aan de bodem van het bad.

U kunt makkelijk in- en uitstappen dankzij de draaibare zitting. En bent u klaar? Til de lift dan simpelweg uit bad. Op die manier kunnen anderen zonder belemmering van het bad gebruikmaken.

Lees verder over onze badlift

Comfortabel en ruimtebesparend: doekbadlift

Een andere lift voor uw bad is onze doekbadlift. Hoe werkt deze lift precies? Door te gaan zitten op een comfortabel, stabiel en waterafstotende doek, wordt u op een veilige manier naar de bodem van uw bad gebracht. Met één druk op de knop hijst de lift u zonder problemen weer omhoog. Groot voordeel is de ruimtebesparing. Na gebruik verdwijnt het doek volledig in het apparaat en kunnen anderen het bad zonder belemmeringen gebruiken.

Lees verder over onze doekbadlift

Zwembadlift voor privé- en publieke zwembaden

Om rolstoelgebruikers en minder validen te laten genieten van de ontspannende en heilzame werking van het zwembad, heeft Triwa Trapliften ook een zwembadlift. Deze is te gebruiken bij privé- en publieke zwembaden. Onze zwembadlift is makkelijk te plaatsen en weg te halen en heeft geen bevestiging onder water nodig. Met een prachtig design van RVS is een zwembadlift van Triwa Trapliften een verrijking voor ieder zwembad.

Lees verder over onze zwembadlift

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube