Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Beweeg buiten vrijer: kies voor een buitentraplift

Ook voor een buiten traplift brengen wij graag een offerte uitWilt u om uw huis heen makkelijker bewegen en minder afhankelijk zijn van anderen, neem dan een buitentraplift. Het is de ideale oplossing als u makkelijker gebruik wilt maken van uw tuin, balkon, terras, veranda, garage of keldertrap. Triwa Trapliften helpt u graag verder om uw buitentraplift precies af te stemmen op uw situatie.

Buitentraplift bestand tegen weersituaties

Profiteer van de hoogwaardige kwaliteit van onze buitentrapliften, waardoor deze altijd bestand zijn tegen verschillende weersituaties. En dat is belangrijk, want u wilt uw nieuwe lift altijd kunnen gebruiken.
De materialen zorgen ervoor dat de traplift niet onderhevig is aan het weer. De metalen delen zijn bijvoorbeeld vervaardigd van aluminium en verzinkt staal en de kunststofdelen zijn beschermd tegen hitte en UV-straling, zodat de lift niet beschadigt of verkleurt. Daarnaast zijn de trapliften beschermt tegen zoute zeelucht.

Bescherm de buitentraplift met de meegeleverde beschermhoes

U kunt de buitentraplift extra beschermen. Als u de buitentraplift bestelt, krijgt u namelijk een beschermhoes meegeleverd. Gebruikt u de trap niet, dan levert de beschermhoes extra bescherming.

Buitentraplift heeft veel dezelfde functies als binnentraplift

Wat voor functies heeft de buitentraplift verder? U kunt rekenen op veel dezelfde functies als onze binnen liften. Denk bijvoorbeeld aan:

  • ruimtebesparende opklapmechanisme
  • veiligheidsfuncties
  • optionele mogelijkheden voor meer comfort en veiligheid
  • mogelijkheid om design aan te passen

Wilt u meer weten over onze buitentrapliften, neem dan contact met ons op voor een afspraak. U bent van harte welkom in onze winkel in Heerenveen. 

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube