Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Glijd vlot en veilig in bad met de doekbadlift

Vraag voor diverse doekbadliften een offerte op maat aanNaast de gewone badlift heeft Triwa Trapliften ook de doekbadlift voor in bad. Maakt u gebruik van een rolstoel of bent u minder valide, dan zult u veel baat hebben bij dit eenvoudige apparaat. Hiermee zult u namelijk makkelijk in en uit bad kunnen stappen. Naast zijn eenvoudige bediening is de kleine hoeveelheid ruimte die de doekbadlift in beslag neemt, een groot pluspunt.

Hoe werkt de doekbadlift?

Een doekbadlift is een simpel apparaat dat u aan de muur bevestigt. Als u de doekbadlift wilt gebruiken, haalt u het doek uit het apparaat. Het uiteinde van het doek laat u op de grond vallen, naast het bad, waarna het uiteinde zich vastklemt aan het bad. Vervolgens spant het apparaat het doek aan, kunt u erop gaan zitten en uzelf vlot en comfortabel in het water laten zakken. Dat gebeurt met slechts één druk op de knop. Op een groot display kunt u vervolgens zien wat de temperatuur van het water is.

Profiteer van de ruimtebesparing van de doekbadlift

Wist u dat u met de doekbadlift veel ruimte kunt besparen? Als u door de doekbadlift uit bad bent getild, slikt het apparaat het doek weer in. Daardoor kunnen andere mensen zonder belemmeringen gebruikmaken van het bad. Het enige dat zichtbaar is, is een doos aan de muur waar het apparaat inzit. Geïnteresseerd en wilt u meer weten? Neem contact met ons op of voor informatie of een afspraak voor een bezoek aan onze winkel in Heerenveen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube