Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Drempel oploop ideale oplossing voor kleine hoogteverschillen

Offerte aanvragen voor een drempel oploopHeeft u als rolstoelgebruiker of minder valide last van een klein hoogteverschil bij bijvoorbeeld de ingang van uw huis, kies dan voor een drempel oploop als oplossing. Een drempel oploop is in verschillende maten verkrijgbaar en in verschillende materialen leverbaar. Een bouwkundige oplossing is met het in huis halen van een drempel oploop overbodig.

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van een drempel oploop

Zoals gezegd: een drempel oploop is de ideale oplossing als u bij het naar binnen- of buitengaan van uw huis wordt gehinderd door een klein hoogteverschil. Kiest u voor een drempel oploop, dan heeft u verschillende keuzemogelijkheden. In de eerste plaats wordt een drempel oploop op maat gemaakt waardoor-ie naadloos aansluit op uw drempel. U kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals rubber, aluminium, staal en RVS.

Wilt u dat de drempel permanent bevestigd wordt of wilt u ‘m kunnen weghalen? U kunt erbij de levering namelijk voor kiezen dat de drempel oploop met een lijmlaag wordt vastgezet.

Alternatieven voor een drempel oploop

Kunt u naast een drempel oploop ook voor andere oplossingen kiezen om uw drempel makkelijker te betreden? Ja, daar heeft Triwa Trapliften verschillende oplossingen voor. U kunt onder andere kiezen uit oprolbare opritten en starre opstellingen.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op over onze drempel oplopen en andere oplossingen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube