Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Weinig ruimte? Kies de extra luxe TR 70 gebogen traplift

Vraag uw offerte aan voor een gebogen traplift TR 70Heeft u een smalle trap en daardoor weinig ruimte voor een traplift, kies dan voor de TR 70. Deze traplift is namelijk uitermate geschikt voor de smalste trappen. Door zijn meedraaiende stoel kan de TR 70 iedere bocht van uw trap met gemak nemen. Daarbij kunt u rekenen op een prima comfort. Tijdens de momenten dat u de lift niet in gebruik heeft, is-ie makkelijk op te klappen en bespaart u daarmee flink wat ruimte. Overigens: de lift kan gebruikt worden bij trappen met een stijging tot wel 70 graden. De voordelen van de luxe TR 70 traplift:

  • De TR 70 maakt gebruik van een enkele buis
  • Draaipositie van de draaistoel is in te stellen en aan te passen aan het verloop van de trap
  • Luxe uitstraling
  • Een ideale traplift voor een trap met een binnenbocht
  • Korte start voor de 1e trede beneden

Ervaar de simpele bediening van de TR 70 gebogen traplift

Voor een gebogen traplift met een simpele bediening, bent u bij de TR 70 aan het juiste adres. Met de afstandsbediening brengt u de TR 70 met gemak in beweging. U zult direct gewend raken aan deze traplift, zodra u ‘m in huis haalt.

Bespaar ruimte dankzij de TR 70 gebogen traplift

Of u nou een smalle of brede trap heeft, wat het innemen van ruimte betreft is de TR 70 gebogen heel efficiënt. Hij neemt überhaupt al weinig ruimte in uw huis in en u kunt dankzij slimme functies nog meer ruimte besparen. Gebruikt u de traplift niet, dan kunt u bijvoorbeeld het voetenplateau, de zitting en armleuning eenvoudig opklappen. Wilt u beneden extra ruimte overhouden? Kies dan voor een extra kort uiteinde van de rails.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over de TR 70 gebogen traplift of maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel in Heerenveen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube