Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Steile trap met korte bochten? Kies de TR 75 gebogen traplift

Voor een offerte op maat als u een gebogen traplift zoals de TR 75 zoektWanneer de traplift aan de binnenkant moet worden bevestigd, kies dan de TR 75 gebogen traplift. Die weet u ondanks de krapte veilig boven en beneden te brengen en is geschikt voor alle gebogen trappen die een stijging hebben tot 75 graden.
De TR 75 traplift is ook te gebruiken als obesitas lift. Lees meer >>

  • De TR 75 heeft een stabiele dubbele buis
  • Zeer geschikt voor mensen met een hoger gewicht, tot 150kg mogelijk
  • De traplift is door kleuraanpassing van de buizen en de bekleding van de stoel aan te passen aan uw interieur
  • Een ideale traplift voor een trap met een binnenbocht

Dubbele rails TR 75 gebogen traplift garandeert veilige rit

Dankzij de dubbele rails van de TR 75 gebogen traplift, heeft u altijd een veilige en betrouwbare rit. Deze constructie zorgt namelijk voor extra stevigheid. En wist u trouwens dat de rail ook te gebruiken is als trapleuning? Enorm handig.

Pas het design van de TR 75 gebogen traplift volledig aan

Wilt u het design van de TR 75 gebogen traplift aanpassen aan uw wensen? Dat kan! U kunt kiezen voor verschillende soorten bekleding (stof, leer, velours) en de kleur ervan. Ook de kleur van de rails en het onderstel kunt u zelf bepalen. De mogelijkheden zijn eindeloos, aangezien u voor de kleur van de rails en het onderstel kunt kiezen uit alle RAL-kleuren. Daardoor kunt u de traplift echt onderdeel van uw interieur laten worden.

Laat TR 75 gebogen traplift binnen een paar uur plaatsen

Denkt u dat het plaatsen van de TR 75 gebogen traplift neerkomt op een verbouwing van uw huis? Het tegendeel is waar. Onze monteurs plaatsen de lift op uw treden; een klus die een paar uur in beslag neemt. Daarna kunt u direct gebruikmaken van de lift.

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over de TR 75 gebogen traplift of bezoek onze winkel in Heerenveen en maak een afspraak met een van onze medewerkers voor een vrijblijvend advies.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube