Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

TR 80 traplift geschikt voor eenvoudig gebogen trappen

Vraag hier uw offerte op maat aan voor een gebogen traplift TR 80De TR 80 is de perfecte traplift voor uw huis als u een eenvoudig gebogen trap heeft. Wat is precies een eenvoudig gebogen trap? Dat is een trap die niet enorm steil is en geen bijzonder krappe bochten heeft. Lees snel verder of de TR 80 is wat u wilt.

Veilig naar boven en beneden met de TR 80 gebogen traplift

De TR 80 is een simpele gebogen traplift, maar voorzien van de nodige veiligheidsfuncties. Het besturingssysteem van de trap zorgt ervoor dat u comfortabel naar boven en beneden wordt gebracht en past de snelheid automatisch aan de hoogte en bochten aan. Daardoor zit u met deze traplift altijd veilig.

Bespaar ruimte en houd trap toegankelijk met TR 80 gebogen traplift

De TR 80 gebogen traplift is een lift die maar weinig ruimte in beslag neemt. Wordt de lift niet gebruikt, dan kunt u ‘m zeer smal opklappen, waardoor er voldoende ruimte is voor anderen om de trap op- en af te lopen.

Geniet van het simpele design van de TR 80 gebogen traplift

Met de TR 80 gebogen traplift geniet u van een simpele traplift met een simpel, clean design. Zo zijn de tandrails netjes weggewerkt aan de achterzijde van de strakke rails. Deze lopen trouwens vlak over de grond, evenals de voetensteun.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over de TR 80 gebogen traplift of bezoek onze winkel in Heerenveen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube