Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Kies voor een gebruikte traplift en bespaar geld

Een offerte aanvragen voor een gebruikte trapliftWilt u een gebruikte traplift kopen? Slim idee! Onze gebruikte trapliften zijn kwalitatief zo goed als nieuw, terwijl u een veel lagere prijs betaalt. Op die manier haalt u dus een nette, goedwerkende lift in huis en bespaart u veel geld. Bent u op zoek naar een traplift voor een rechte of gebogen trap? Triwa Trapliften heeft ze allebei in haar assortiment gebruikte trapliften. Maar aangezien het aanbod regelmatig wisselt, raden wij u aan om contact met ons op te nemen of een bezoek te brengen aan onze winkel in Heerenveen.

Goedkope tweedehands trapliften voor een rechte trap

Wilt u een tweedehands traplift kopen voor uw rechte trap? Triwa Trapliften heeft de beste trapliften voor u geselecteerd. Hiermee zult u makkelijker en zonder hulp kunnen bewegen tussen de verschillende verdiepingen van uw huis.

Goedkope tweedehands trapliften voor een gebogen trap

Bent u naar een tweedehands traplift op zoek voor uw gebogen trap? Triwa Trapliften kan u hiermee verder helpen. Koopt u een gebogen trap, dan moet u er rekening mee houden dat er nieuwe rails bij uw trap moeten worden geplaatst.

Gebruikte trapliften als nieuw

Wilt u een gebruikte traplift kopen die er nog steeds prima uitziet, en werkt als nieuw? Triwa Trapliften heeft voor u de beste gebruikte trapliften geselecteerd. Als u uw gebruikte traplift bij ons koopt, kunt u er dus vanuit gaan dat u een goede lift koopt, voor een lage prijs.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor het actuele aanbod gebruikte trapliften of maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel in Heerenveen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube