Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Heeft u obesitas en moeite met traplopen? Neem een obesitas-lift

Vraag uw offerte aan voor een obesitas liftAls u obesitas heeft en moeite heeft met traplopen, dan is de obesitas-lift van Triwa Trapliften een geschikte oplossing. Wij kunnen ervoor zorgen dat u met gemak naar boven gaat en weer beneden komt. Op die manier geven we u een deel van uw zelfstandigheid terug en bent u minder afhankelijk van anderen.

Kies voor handige functies obesitas-lift en pas design aan

De TR 60 is een obesitaslift voor rechte trappen. Voor ronde trappen is er een alternatief, de TR 75 of de TR 160. Net als al onze andere liften, kunt u de obesitas-lift uitrusten met functies die u handig vindt. Denk bijvoorbeeld aan elektrische bedieningsmogelijkheden of een opklapmechanisme, waardoor u in één klap een hoop ruimte bespaart. Ook kunt u het design van de lift aanpassen naar uw eigen smaak. Daardoor bepaalt u zelf hoe de traplift eruit komt te zien en gaat deze naadloos op in uw interieur.

Laat obesitas-lift plaatsen binnen een paar uur tijd

Kiest u voor onze XL obesitas-lift, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen een paar uur geplaatst wordt. Zo ingrijpend is een installatie namelijk niet, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Een verbouwing van uw huis is niet nodig, aangezien de lift in de meeste gevallen op de treden van de trap wordt gemonteerd.

Meer informatie over de XL obesitas-lift

Geïnteresseerd in de XL obesitas-lift? We vertellen u graag meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Ook kunt u op afspraak een bezoek brengen aan onze winkel in Heerenveen.

Natuurlijk kunnen we ook bij u thuis langskomen, om uw trap te bekijken en direct met een oplossing op maat te komen, dankzij onze obesitas-lift.  

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube