Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Oprolbare opritten handig voor iedereen

webshop oprolbare oprittenOnze oprolbare opritten zijn een van de meest universele en innovatieve producten van de afgelopen jaren. Waarom? Omdat oprolbare opritten voor iedereen een meerwaarde kunnen zijn. Gebruikt u een rolstoel of een scootmobiel, dan kunt u veel makkelijker uw huis of auto in- en uitgaan. Maar ook voor verhuisbedrijven, transportbedrijven en standbouwers zijn oprolbare opritten handig.

Oprolbare opritten zijn sterk en makkelijk mee te nemen

Of u de oprolbare oprit nou gebruikt met uw rolstoel of met een loodzware, massieve kast, de oprit heeft een hoge draagkracht en is sterk genoeg om het te tillen.

Hieronder leest u de specificaties in het kort:

  • hoge draagkracht
  • waterdoorlatend
  • antislip
  • zonder bevestiging te gebruiken
  • vier breedtes: 30, 66, 76 en 91 cm

Wilt u de oprit gebruiken, dan rolt u ‘m simpelweg uit. Naar uw wens is-ie korter of langer te maken door de verschillende elementen waar de oprit uit bestaat. Wilt u ‘m meenemen? Rol ‘m simpelweg weer op en vervoer de oprit makkelijk dankzij zijn lichte gewicht.

Veiligheid oprolbare opritten tijdens gebruik

Een veilig gebruik van de oprolbare opritten vindt Triwa Trapliften belangrijk. De oprit is dan ook voorzien van opstaande zijkanten. U kunt ervoor kiezen om bij de opritten armleuningen te kopen. Deze zorgen voor extra veiligheid en zijn makkelijk van de oprit af te halen en mee te nemen.  

Oprolbare opritten in vier verschillende breedtes

Zoals gezegd zijn de oprolbare opritten van Triwa Trapliften leverbaar in vier verschillende breedtes: 30, 66, 76 en 91 cm. De lengte van uw oprolbare oprit is afhankelijk van de hoogte tijdens het gebruik en het doel van het gebruik. Heeft u een oprolbare oprit van drie meter of langer nodig? Dan adviseren wij u om de meegeleverde ondersteuning te gebruiken.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezoek aan onze winkel in Heerenveen.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube