Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Kies voor iets meer comfort met de TR 10 PLUS rechte traplift

Vraag uw offerte aan voor een rechte traplift TR 10 plusWilt u een eenvoudige traplift met comfortabele mogelijkheden, kies dan voor de TR 10 PLUS rechte traplift. Deze traplift is de luxe variant van de eenvoudigere TR 10. Beide trapliften kenmerken zich door een simpele plaatsing en eenvoudig gebruik, maar de TR 10 PLUS is luxer vanwege zijn kleurenopties en elektrische bedieningsmogelijkheden.

De extra mogelijkheden van de TR 10 PLUS rechte traplift

Wat zijn dan precies de extra mogelijkheden van de TR 10 PLUS rechte traplift? Hieronder hebben we de comfortopties voor u op een rijtje gezet.

  • Verschillende kleuren

De bekleding van de stoel is uitvoerbaar in de kleuren beige, bleekgroen, cacaobruin, robijnrood, hemelsblauw en leigrijs.

  • Overal inzetbaar

Overal neer te zetten zonder dat de accu leeg raakt. Dit kan omdat op elke plek van de rail de accu wordt opgeladen.

  • Luxe draaistoel

De traplift is uitgerust met de draaistoel van de luxe TR 20.

  • Elektrische bedieningsmogelijkheden

Een automatisch opklapbaar voetenplateau en een automatische draaistoel zijn optioneel. Daardoor kunt u makkelijker in- en uitstappen en klapt de lift zichzelf op om ruimte te besparen.
 

Natuurlijk heeft u bij de TR 10 PLUS dezelfde veiligheid, betrouwbaarheid, veiligheidssensoren, onderhoudsvrije accu en automatische glijrail als de normale TR 10.

Verbouwing overbodig bij de TR 10 PLUS rechte traplift

Net als bij de TR 10 hoeft u bij de TR 10 PLUS niet te vrezen voor een verbouwing van uw huis. De traplift wordt namelijk binnen een paar uur op de treden gemonteerd, waarna u er oneindig van kunt genieten. Meer weten over de TR 10 PLUS rechte traplift? Neem contact voor meer informatie. Uiteraard mag u ook langskomen in onze winkel in Heerenveen indien u van tevoren even belt.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube