TR 20 rechte traplift beschikt over smalst mogelijke rails

Wilt u een traplift die zo min mogelijk ruimte inneemt, kies dan voor de TR 20 rechte traplift. De TR 20 is uitgerust met een van de smalst mogelijke rails. De tandrail is weggewerkt achter de smalle rail. Hierdoor is deze lift optisch gezien een stuk aantrekkelijker. De TR 20 rechte traplift is smal en biedt u voldoende comfort. Dat komt bijvoorbeeld dankzij de luxe draaistoel. U kunt er trouwens voor kiezen om de TR 20 traplift uit te breiden.

Kenmerken
Elektrische bediening
Optioneel kunt u kiezen voor een elektrisch opklapbaar voetenplateau en een elektrische draaistoel. Zorgt de rails onderaan de trap voor hinder? Bijvoorbeeld bij het openen van een deur? Kies dan optioneel voor een elektrisch opklapbaar uiteinde van de rails.
 
Kleurmogelijkheden
U kunt zelf bepalen welke kleur uw stoel krijgt. Maak uw keuze uit beige, bleekgroen, cacaobruin, robijnrood, hemelsblauw of leigrijs.
 
Vanzelfsprekend kunt u rekenen op kwaliteit. Daardoor zult u dag-in-dag-uit met een vertrouwd gevoel gebruikmaken van de TR 20 rechte traplift.
Standaard

Smalle rail en verborgen tandrail
Manuele draaistoel
Manueel opklapbare zitting, voetplaat en armsteunen
Comfortabele stoel in diverse kleuren
Sleutel / kinderslot
Veiligheidsriem en veiligheidsensoren
Raillengte5m
2 afstandsbedieningen
Zitting verstelbaar in hoogte

Opties

Raillengte tot6m
Automatische klaprail
Automatische draaistoel
Automatische voetplaat

Voorkom een verbouwing, kies voor de TR 20 rechte traplift

Wilt u geen gedoe bij de installatie van de TR 20 rechte traplift? Dat heeft u ook helemaal niet. Het plaatsen van de TR 20 is geen grondige verbouwing, slechts een kwestie van een goede montage, wat binnen een paar uur gebeurt. Geïnteresseerd in deze lift? Neem contact met ons op voor meer informatie over de TR 20 rechte traplift of bezoek onze winkel in Heerenveen op afspraak.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl