Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

TR 60: de multifunctionele rechte traplift 

Onze voordeligste, maar blinkt uit in betrouwbaarheid!

Offerte aanvragen voor de rechte traplift TR 60Heeft u gelezen over de TR 10 traplift voor rechte trappen, maar zoekt u een model die net wat meer mogelijkheden biedt? Kies dan voor de TR 60. Deze lift is namelijk ook als sta-lift, buitenlift en obesitas-lift voor rechte trappen te gebruiken. En de TR 60 kan ingezet worden voor erg steile trappen. Daarnaast biedt de TR 60 nog wat andere extra’s, waarover u hieronder meer leest.

Snelle levering

Een traplift is in veel situaties met spoed nodig. Wij kunnen de TR 60 binnen enkele dagen bij u thuis komen monteren. In urgente situaties zelfs al de volgende dag. De montage zelf is al binnen enkele uren afgerond en de lift is klaar voor gebruik.

Opties TR 60 traplift

Extra functies van de TR 60

Zoals gezegd heeft de TR 60 een aantal extra functies waarvan u kunt profiteren. U kunt de standaard uitvoering namelijk voorzien van een sta-frame, waardoor u met het grootste gemak de lift ook als sta-lift kunt gebruiken. Daarnaast kunt u de TR 60 voorzien van een opklapbaar rail, zodat u aan het einde van de rail ruimte bespaart en een goede doorgang mogelijk blijft.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de mogeliijke uitvoeringen 

TR 60: eenvoudige traplift, maar van alle gemakken voorzien

De TR 60 is in de basis in 1 uitvoering leverbaar, voorziet u van alle gemakken. Door het standaard beige model is door zijn eenvoud een ongekend betrouwbare traplift met een zeer gering storinggevoeligheid.

  • Veilig en betrouwbaar

Deze traplift gebruikt u dag-in-dag-uit met een veilig en comfortabel gevoel. U kunt vertrouwen op de degelijke constructie.

  • Veiligheidssensoren

Uw veiligheid wordt nog eens extra onderstreept dankzij veiligheidssensoren. Bevindt zich iets tussen de lift en de treden, dan stopt de lift automatisch dankzij het start-/stopsysteem.

  • Onderhoudsvrije accu

Vrees niet dat u ooit stil komt te staan met de TR 60, want dankzij zijn onderhoudsvrije accu laat hij u zelfs bij een stroomuitval niet zitten.

  • Manuele klaprail

Als extra optie kunt u kiezen voor een manuele klaprail. Hiermee bespaart u onderaan de trap ruimte en zit de rail u niet in de weg.

Meer informatie over de TR 60 traplift voor rechte trappen

Bent u geïnteresseerd in de TR 60 traplift voor rechte trappen en wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over de TR 60 of maak een afspraak en kom langs in onze winkel in Heerenveen. 

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

We voor iedere situatie wel een oplossing hebben. Of u nu een gebogen of rechte trap heeft.

Wij naast trapliften voor binnenshuis ook oplossingen op maat bieden voor buiten gebruik.

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten.

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube