Groot assortiment verschillende soorten trapliften

Bent u op zoek naar een specialist in trapliften, die u laat kiezen uit een groot assortiment verschillende soorten trapliften? Dan moet u bij Triwa Trapliften uit Heerenveen zijn! Met ons omvangrijke assortiment kunnen we inspringen op uw situatie, uw smaak en uw wensen.

Bekijk ons complete assortiment verschillende soorten trapliften

Om u een goed beeld te geven van ons complete assortiment verschillende trapliften, hebben we de verschillende soorten voor u op een rijtje gezet.

Rechte trapliften
Voor rechte trappen hebben we een aantal verschillende modellen. Hierdoor kunt u kiezen voor eenvoudig of luxe, goedkoop of iets duurder en voor een standaard traplift of een die u kunt aanpassen aan uw smaak en wensen.

Gebogen trapliften
Hetzelfde geldt voor onze gebogen trapliften, waarbij u kunt kiezen uit verschillende modellen en mogelijkheden.

Basis traplift
Onze meest standaard traplift. Tegen een lage prijs krijgt u een lift die desondanks is voorzien van allerlei gemakken. Is tevens, na aanpassingen, te gebruiken als obesitas-lift.

Buiten traplift
Tuin, balkon, terras, veranda, garage en keldertrap worden makkelijk toegankelijk gemaakt dankzij een buitentraplift.

Sta-traplift
Een sta-traplift is ideaal als u een smalle trap heeft of moeilijk uw knie kunt buigen.

Obesitas-lift
Dankzij de obesitas-lift wordt het voor obesitaspati├źnten weer mogelijk om snel en comfortabel door de verschillende verdiepingen van het huis te bewegen.

Meer informatie over verschillende soorten trapliften

Bent u geïnteresseerd in onze verschillende soorten trapliften en wilt u er meer over weten? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel in Heerenveen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl