Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Sta-traplift ideaal voor smalle trappen

Een offerte voor een stalift ontvangen?Bent u minder valide en is een sta-traplift de oplossing om makkelijker te bewegen in uw huis? Triwa Trapliften helpt u graag om u in uw huis mobieler en zelfstandiger te maken. Een sta-traplift is in dat geval ideaal als u een smalle traplift heeft of moeilijk uw knie kunt bewegen. Met een paar kleine aanpassingen aan de basis traplift, kunt u deze ook gebruiken als sta-traplift.

Alternatief voor sta-traplift

Wilt u een sta-traplift omdat u een smalle trap heeft? Er is een alternatief voor de sta-traplift, die ook geschikt is voor smalle trappen. De TR 60 is een traplift voor rechte trappen en heeft een van de smalste rails die erop dit moment leverbaar is. Dat levert zo’n ruimtebesparing op, dat de TR 60 ook geschikt is voor smalle trappen.
Er is ook een alternatief in de vorm van een traplift voor gebogen trappen. De TR 75 is te plaatsen op vrijwel alle gebogen trappen en heeft geen enkele moeite met steile trappen en scherpe bochten.

Meer informatie over sta-traplift

Bent u geïnteresseerd in de sta-traplift? Neem contact met ons op voor meer informatie of maar een afspraak voor een bezoek aan onze winkel in Heerenveen. Natuurlijk komen we ook graag bij u langs om uw trap te bekijken en u een oplossing op maat te bieden met een sta-traplift. 

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube