Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Geniet van het zwembad dankzij een zwembadlift

Offerte aanvraag voor zwembadliftenDankzij een zwembadlift kunnen rolstoelgebruikers en minder valide mensen genieten van een heerlijke duik in het zwembad. Triwa Trapliften heeft een zwembadlift die geschikt is voor zowel privézwembaden als publieke zwembaden. De lift is door de gebruiker zelfstandig te gebruiken en zorgt ervoor dat hij of zij op een veilige en comfortabele manier in het water wordt gezet en er weer uit wordt gehaald.

Gebruik de zwembadlift helemaal zelfstandig, op een eenvoudige manier

Het mooie aan onze zwembadlift is, dat-ie helemaal zelfstandig kan worden gebruikt. De zwembadlift toont sowieso op ieder vlak eenvoud. Dat begint al bij de montage. De lift bestaat uit een eenvoudige constructie, die gemakkelijk te plaatsen is en net zo makkelijk weer weg kan worden gehaald. Een groot pluspunt: bij het plaatsen is geen bevestiging onder het wateroppervlak nodig.
Terug naar het gebruik. Als gebruiker kun je de hoogte van de zitting veranderen en met een eenvoudige druk op de knop wordt je met de draaiende stoel in het water getild of eruit gehaald.

Geniet van het simpele, strakke RVS-design van de zwembadlift

Wie denkt dat een zwembadlift afbreuk doet aan de uitstraling van het zwembad heeft het mis. De lift is namelijk van RVS vervaardigd en ziet er simpel en strak uit.
De zwembadlift geeft mensen thuis de mogelijkheid om zelfstandig van hun zwembad te genieten. Voor publieke zwembaden geldt: de lift is een verrijking en zorgt ervoor dat het zwembad voor nog meer mensen toegankelijk is.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op over onze zwembadlift.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube