Geniet op een comfortabele manier van uw bad met de badlift

Gebruikt u een rolstoel of bent u minder valide, dan is de badlift de oplossing als u op een veilige en comfortabele manier van uw bad wilt genieten. Triwa Trapliften weet welke moeilijkheden zich in uw geval kunnen voordoen bij het in bad gaan. Met de badlift springt u daarop in. Op een hele simpele manier kunt u de lift gebruiken, om vervolgens de lift na gebruik weer makkelijk op te bergen. Op die manier staat de badlift een andere gebruiker van het bad nooit in de weg.

Kenmerken
Eenvoudige bevestiging
Het bevestigen van de badlift is kinderlijk eenvoudig. U plaatst de badlift op de bodem van uw bad, waardoor het apparaat dankzij zijn zuignappen zich vastzuigt aan de bodem. De badlift is net zo eenvoudig weer weg te halen.
 
Eenvoudige bediening
Zo simpel als u de badlift plaatst, zo eenvoudig is ook zijn gebruik. Met de afstandsbediening laat u de lift eenvoudig omhoog en omlaag gaan en kunt u de rugleuning bedienen. Als u het handig vindt, kunt u het zitvlak voorzien van een draaielement, waardoor u nog makkelijker in- en uit bad stapt. De badlift werkt overigens op een batterij die herlaadbaar is.
 
Makkelijk uit elkaar te halen
Gaat u ergens naartoe waar u ook gebruik wilt maken van de badlift? Bijvoorbeeld op vakantie? Dat kan! De badlift bestaat namelijk uit drie delen en is makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt