Onderhoud traplift

Een traplift kan ervoor zorgen dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Wanneer u door een handicap, ziekte of gevorderde leeftijd moeite krijgt met traplopen, kan een traplift uitkomst bieden. Het plaatsen van een traplift betekent dat u op een comfortabele manier naar de slaapverdieping van uw woning kunt. Voor het onderhoud traplift kunt u terecht bij de professionals van Triwa.

Triwa heeft ruime ervaring met het onderhoud traplift

Een traplift beschikt over geavanceerde elektronica. Daarnaast moet het gebruik uiteraard volkomen veilig zijn. Om veilig gebruik te kunnen blijven maken van uw traplift adviseren wij om regelmatig een controle te laten uitvoeren om te zien of alles nog naar behoren functioneert. Met onderhoud traplift door Triwa zorgt u ervoor dat u onbezorgd en veilig van uw traplift gebruik kunt maken. Bij een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen. Zo weet u zeker dat u de komende periode de lift weer veilig kunt gebruiken.

Maak direct een afspraak voor het onderhoud van uw traplift

Wilt u uw traplift een professionele onderhoudsbeurt laten geven? Neem dan direct contact op met Triwa. Dit kan telefonisch met ons hoofdkantoor in Heerenveen, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor het onderhoud aan uw traplift. Ook voor het plaatsen van een traplift kunt u bij Triwa terecht, u kunt online direct een offerte aanvragen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt