De plateaulift Selfie

Heeft u een plateaulift nodig, maar er is geen electriciteit aanwezig? Geen nood! Met de plateaulift Selfie kunt u handmatig het platform bedienen en hoogteverschillen overbruggen. Omdat de Selfie handmatig bediend kan worden, zonder stroomaansluiting, is deze plateaulift overal inzetbaar. De plateaulift selfie wordt omhoog gebracht om de hendel heen en weer te bewegen. Om de plateaulift te laten zakken, trekt u heel eenvoudig een knop omhoog. De lift daalt dan langzaam uit zichzelf.

Kenmerken
Esthetiek
Doordat de verschillende elementen naar wens kunnen worden ingevuld, kan de huislift volledig aan de situatie worden aangepast. U kunt de cabine en het railsyteem in de gewenste RAL kleur laten coaten. De cabine kan worden voorzien van standaard beglazing of donkere ramen. Naast de standaard verlichting in de cabine is ook de bovenzijde van het railsysteem voorzien van verlichting voor de finishing touch!
 
Veiligheid
Veiligheid van de liften is uiteraard uitermate belangrijk. De huislift voldoet dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Door de virtuele schacht en het bodemcontact blokkeert de lift wanneer er iets onder staat. Tevens is de lift voorzien van een noodschakelaar.
Standaard specificaties
Hoogteverschil
75cm
Platform-afmeting
1295 x 800
Totaal-afmeting
1595 x 1000mm
Eigen gewicht
90kg
Draagkracht
225kg

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt