TR 60: de multifunctionele rechte traplift

Onze voordeligste, maar blinkt uit in betrouwbaarheid!

Heeft u gelezen over de TR 10 traplift voor rechte trappen, maar zoekt u een model die net wat meer mogelijkheden biedt? Kies dan voor de TR 60. Deze lift is namelijk ook als sta-lift, buitenlift en obesitas-lift voor rechte trappen te gebruiken. En de TR 60 kan ingezet worden voor erg steile trappen. Daarnaast biedt de TR 60 nog wat andere extra’s, waarover u hieronder meer leest.

Kenmerken
Basis uitvoering
De TR 60 is in de basis in 1 uitvoering leverbaar, voorziet u van alle gemakken. Door het standaard beige model is door zijn eenvoud een ongekend betrouwbare traplift met een zeer gering storinggevoeligheid.
 
Veilig en betrouwbaar
Deze traplift gebruikt u dag-in-dag-uit met een veilig en comfortabel gevoel. U kunt vertrouwen op de degelijke constructie.
 
Veiligheidssensoren
Uw veiligheid wordt nog eens extra onderstreept dankzij veiligheidssensoren. Bevindt zich iets tussen de lift en de treden, dan stopt de lift automatisch dankzij het start-/stopsysteem.
 
Onderhoudsvrije accu
Vrees niet dat u ooit stil komt te staan met de TR 60, want dankzij zijn onderhoudsvrije accu laat hij u zelfs bij een stroomuitval niet zitten.
 
Manuele klaprail
Als extra optie kunt u kiezen voor een manuele klaprail. Hiermee bespaart u onderaan de trap ruimte en zit de rail u niet in de weg.
Standaard specificaties
Automatische draaistoel
 
Automatische voetsteun
 
Raillengte tot 10m mogelijk
 
Sta-lift
 
Buitenlift
 
XL obesitas traplift, tot 160kg
Extra opties
Sta-frame
 
Opklapbaar rail
 

Snelle levering

Een traplift is in veel situaties met spoed nodig. Wij kunnen de TR 60 binnen enkele dagen bij u thuis komen monteren. In urgente situaties zelfs al de volgende dag. De montage zelf is al binnen enkele uren afgerond en de lift is klaar voor gebruik.

Meer informatie over de TR 60 traplift voor rechte trappen

Bent u geïnteresseerd in de TR 60 traplift voor rechte trappen en wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over de TR 60 of maak een afspraak en kom langs in onze winkel in Heerenveen.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt