Platformlift voor rechte trappen

Zit u in een rolstoel en zoekt u naar een platformlift voor rechte trappen, zodat u thuis makkelijker en zonder hulp de trap kunt nemen? Triwa Trapliften kan u helpen met haar veelzijdige platformlift. Deze lift heeft alles: een mooi, ruimtebesparend slank ontwerp, eenvoudige bediening, belangrijke veiligheidsfuncties en de optie om ‘m als goederenlift te gebruiken.

Kenmerken
Gebruiksvriendelijke bediening
Dankzij zijn gebruiksvriendelijke bediening kunt u de platformlift voor rechte trappen heel eenvoudig gebruiken. U kunt ‘m besturen via een losse afstandsbediening of een geïntegreerde bediening in de lift. Daarnaast is op- en afrijden heel makkelijk dankzij de opklapbare oprijelementen.
 
Custom design
Wilt u de platformlift voor rechte trappen in de standaard uitvoering kopen of ‘m aanpassen a uw wensen? Want die keuze heeft u. Standaard wordt de lift geleverd in een grijze kleur (RAL-9006), maar u kunt ook zelf bepalen welke kleur-ie krijgt. En daarbij kunt u kiezen uit alle RAL kleuren.

Meer informatie over de platformlift voor rechte trappen

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor meer informatie over de platformlift voor rechte trappen of bezoek onze winkel in Heerenveen (graag van tevoren even een afspraak maken).

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt