Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Traplift huren voor een rechte trap

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het huren van een trapliftWilt u een traplift huren voor een bepaalde tijd? Dat kan bij Triwa Trapliften. Het is de ideale mogelijkheid om ervoor te zorgen dat u zich makkelijker en zelfstandiger door de verschillende verdiepingen van uw huis kunt bewegen. Bij ons kunt u momenteel alleen trapliften huren voor rechte trappen, die in verschillende modellen verkrijgbaar zijn. Neem contact met ons op en vraag naar het actuele aanbod huurtrapliften.

Ook verhuren we trapliften voor bijvoorbeeld flats, appartementen complexen en bedrijfsruimtes, wanneer de reguliere liften tijdelijk buiten gebruik zijn.

Tarieven traplift huren voor een rechte trap

Wat betaalt u voor het huren van een traplift bij Triwa Trapliften? Dat verschilt uiteraard per model. En aangezien het aanbod aan huurtrapliften regelmatig wisselt, kunt u dat het beste bij ons navragen.

Huurt u bij Triwa Trapliften een traplift, dan betaalt u vervolgens een vast bedrag per maand. Dat is overzichtelijk en goed geregeld. Daarnaast betaalt u vooraf een vast bedrag voor de installatie, voorbereiding en demontage.

Traplift huren en laten monteren

Zoals gezegd: wilt u een traplift bij ons huren, dan zorgen wij ervoor dat de traplift ook bij u thuis gemonteerd wordt. Hoe gaat de montage in zijn werk? Onze monteurs installeren de traplift in de meeste gevallen gewoon op uw traptreden; een klus die binnen een paar uur geklaard is. Het monteren van een traplift is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen grote verbouwing.

Meer informatie over trapliften huren

Wilt u meer informatie over het huren van trapliften? Neem contact met ons op. Ons aanbod aan trapliften wisselt. Neemt u contact met ons op, dan leggen wij u ons actuele aanbod trapliften voor die u kunt huren zodat u een afgewogen keuze kunt maken.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube