TR 160 traplift

Traplift XL

Kost het u steeds meer moeite om naar boven te komen? Heeft u regelmatig het gevoel bijna van de trap te vallen? Kies voor een traplift XL in huis! Een traplift XL biedt u het comfort wat u wenst, wanneer u naar de eerste of tweede etage van uw woning gaat. Daarbij verkleinen deze trapliften de kans op ongelukken aanzienlijk. De gevolgen van een val van de trap kunnen groot zijn. Denk aan een breuk in uw heup, het breken van uw arm of sleutelbeen, enzovoorts. Triwa Trapliften helpt u graag bij het vinden van een traplift die op uw wensen en behoeftes aansluit. Heeft u al een beeld bij de mogelijkheden die u heeft, wanneer u voor een traplift kiest? Op deze pagina leest u hier meer over.

Triwa Trapliften biedt haar producten niet alleen te koop aan. Ook het huren van een traplift behoort tot de mogelijkheden die we u bieden. Een traplift XL huren is interessant op het moment dat u deze maar kort nodig verwacht te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een operatie die u moet ondergaan. In zo’n geval heeft u de traplift enkel nodig bij de revalidatie. Ook voor bedrijven kan een traplift huren een interessant alternatief zijn voor de aankoop hiervan.

Waarop moet je letten bij een traplift XL?

Bij de keuze voor een traplift XL dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van de traplift, de vorm van uw trap, enzovoorts. Een traplift XL is geschikt voor lange personen en mensen die breder gebouwd zijn. Het stoeltje van deze trapliften biedt extra ruimte en de afstand tussen het stoeltje en het onderstel voor uw voeten is relatief groot. Een traplift XL kunnen onze monteurs doorgaans binnen een tot twee weken bij u plaatsen, in het geval van een gebogen traplift. Een rechte traplift kan vaak uit voorraad bij u worden geplaatst, waardoor deze nog sneller leverbaar is. Ideaal, wanneer u op zeer korte termijn een traplift nodig heeft!

Soorten trapliften XL

In de basis wordt onderscheid gemaakt tussen een gebogen trap en een rechte trap. Triwa Trapliften biedt voor beide soorten trappen een passende traplift XL aan. Kies bijvoorbeeld voor de TR 160 of de TR 75 bij een gebogen trap in huis. Model TR 60 komt van pas bij een rechte trap. Triwa Trapliften vormt de traplift XL zo, dat deze naadloos aansluit op de vorm van de trap in uw woning. Het kan voorkomen dat uw trap een plateau heeft in de bocht, of dat deze veel langer is dan de gemiddelde trap. Denk bijvoorbeeld aan een trap in het trappenhuis van een groot appartementencomplex. Wij passen de traplift XL aan op uw wensen!

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Traplift TR 75

De traplift TR 75 is geschikt als obestitaslift voor alle gebogen trappen die een stijging hebben tot…

Traplift TR 160

De traplift TR 160 is geschikt als obesitaslift voor de binnenzijde van gebogen en steile trappen…

Kwalitatief goede traplift XL kopen

Bij de productie van een traplift XL wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo kunnen we u niet alleen verzekeren dat de extra grote traplift veilig werkt en u het nodige comfort biedt. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur van de trapliften. Het zou vervelend zijn, wanneer de traplift al na een paar jaar vervangen moet worden. Een extra grote traplift van Triwa Trapliften wordt niet voor niets ook als tweedehands model aangeboden. Soms wordt een traplift maar tijdelijk gebruikt, waardoor deze na demontage elders goed van pas kan komen. Het helpt u te besparen op de kosten voor een traplift XL.

Traplift XL op maat laten ontwerpen

Heeft u ook baat bij een extra grote traplift in uw pand? Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende modellen trapliften die wij u aan kunnen bieden. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze brochure met trapliften. Mocht u meer informatie of persoonlijk advies wensen, dan vragen we u vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee! Welke traplift is het meest geschikt voor u? Welke opties heeft u bij de investering in een nieuwe extra grote traplift? Enzovoorts. Samen zoeken we naar een traplift XL die u veilig naar boven en beneden helpt te gaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl