Home » Onderhoud » Onderhoud huislift

Onderhoud huislift

Een huislift kan ervoor zorgen dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Als het traplopen moeilijker wordt of zelfs geheel onmogelijk, dan hoeft u niet meteen naar een gelijkvloerse woning te verhuizen. Met een huislift kunt u toch op veilige en eenvoudige wijze de bovenverdieping van uw woning bereiken. Een huislift heeft met enige regelmaat onderhoud nodig. Het onderhoud huislift kunt u het beste laten doen door een hierin gespecialiseerd bedrijf. Zij kunnen u de garantie geven dat u na een onderhoudsbeurt uw lift weer veilig kunt gebruiken.

Regelmatig onderhoud huislift garandeert een langere levensduur

Wanneer u met enige regelmaat onderhoud aan uw huislift laat plegen dan weet u zeker dat u er vele jaren plezier van heeft. Bij een onderhoudsbeurt worden vitale onderdelen gecontroleerd en indien nodig vervangen. Zo weet u zeker dat er geen ongelukken kunnen gebeuren als u de huislift gebruikt. Bij intensief gebruik is er wellicht wat vaker onderhoud nodig dan wanneer u de lift maar enkele keren per dag gebruikt. U kunt hierover advies inwinnen bij de leverancier van uw huislift maar uiteraard kan Triwa u hierover ook goed adviseren.

Wij komen graag langs voor het onderhoud aan uw huislift

Wilt u dat uw huislift een goede onderhoudsbeurt krijgt, neem dan direct contact op met Triwa. Wij komen graag bij u langs om uw huislift aan een grondige inspectie te onderwerpen. Ook als u deze niet bij ons heeft aangeschaft of als het van een ander merk is. Indien nodig worden onderdelen direct vervangen. U bereikt ons eenvoudig door een mail te sturen naar info@triwa.nl of maak gebruik van ons contactformulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen. Ons telefoonnummer van de vestiging in Heerenveen is 0513 – 64 81 01.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Geboden trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?
Naam*


Adres*


Postcode en Woonplaats*
« Terug

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl