Onderhoud traplift

Een traplift kan ervoor zorgen dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen. Wanneer u door een handicap, ziekte of gevorderde leeftijd moeite krijgt met traplopen, kan een traplift uitkomst bieden. Het plaatsen van een traplift betekent dat u op een comfortabele manier naar de slaapverdieping van uw woning kunt. Voor het onderhoud traplift kunt u terecht bij de professionals van Triwa.

  Triwa heeft ruime ervaring met het onderhoud traplift

  Een traplift beschikt over geavanceerde elektronica. Daarnaast moet het gebruik uiteraard volkomen veilig zijn. Om veilig gebruik te kunnen blijven maken van uw traplift adviseren wij om regelmatig een controle te laten uitvoeren om te zien of alles nog naar behoren functioneert. Met onderhoud traplift door Triwa zorgt u ervoor dat u onbezorgd en veilig van uw traplift gebruik kunt maken. Bij een onderhoudsbeurt worden alle onderdelen nagekeken en indien nodig vervangen. Zo weet u zeker dat u de komende periode de lift weer veilig kunt gebruiken.

  Maak direct een afspraak voor het onderhoud van uw traplift

  Wilt u uw traplift een professionele onderhoudsbeurt laten geven? Wij onderhouden uw traplift ook als u deze niet bij Triwa trapliften heeft aangeschaft of van een ander merk is. U kunt direct contact opnemen met Triwa. Dit kan telefonisch met ons hoofdkantoor in Heerenveen, maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor het onderhoud aan uw traplift. Ook voor het plaatsen van een traplift kunt u bij Triwa terecht, u kunt online direct een offerte aanvragen.

  Bekijk de brochure
  Ontvang 5% korting op uw traplift

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Stap 1 van 5
  Wat voor type traplift?
  Traplift
  Platformlift
  Huislift
  Stap 2 van 5
  Waar bevindt de trap zich?
  Binnen
  Buiten
  « Terug
  Stap 3 van 5
  Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
  1 verdieping
  2 of meer
  Gaat het om een rechte of gebogen trap?
  Rechte trap
  Gebogen trap
  « Terug
  Stap 4 van 5
  Hoe snel heeft u een traplift nodig?
  Zo snel mogelijk
  1-2 maanden
  3-4 maanden
  later
  « Terug
  Stap 5 van 5
  Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

   Naam*

   Adres*

   Postcode en Woonplaats*

   « Terug

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl