Home » Rollators

Gemino 30: betrouwbare, makkelijk mee te nemen rollator

Met de Gemino 30 haalt u een betrouwbare rollator in huis, die ook nog eens makkelijk is mee te nemen. Daarnaast is de Gemino 30 is een zeer wendbare rollator met een korte draaicirkel en kan de Gemino 30 door zijn stevigheid tot wel 150 kilogram tillen. Door zijn compacte design kunt u ‘m eenvoudig opklappen en overal mee naar toe nemen. En wilt u het design van de Gemino 30 aanpassen aan uw wensen? Dat kan. De rollator is namelijk verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en te voorzien van extra’s zoals een luxe tas en een wandelstokhouder.

Eenvoudig opvouwbaar
Als u de Gemino 30 niet gebruikt, kunt u de rollator eenvoudig opvouwen via het vouw-kliksysteem en overal mee naar toe nemen. Verwacht geen grote inspanning bij het tillen, want de Gemino 30 weegt maar 7,1 kilogram.
 
Veiligheid
Verlangt u veiligheid en zekerheid van uw rollator, dan zit u bij de Gemino 30 wel goed. De rollator is uiterst stabiel en heeft een draagkracht van maximaal 150 kilogram. Daarnaast zijn er in de rollator en de naden van de mand reflectoren verwerkt, zodat u altijd goed zichtbaar bent. Ook zijn de handvaten ergonomisch ontworpen en voorzien van antislip, zodat u veilig gebruik kunt maken van de rollator.
 
Design in 5 kleuren
Wilt u het design van de Gemino 30 aanpassen aan uw smaak en wensen? Dat kan. De Gemino 30 is namelijk leverbaar in 5 verschillende kleuren: roze, zwart, champagne, donkerblauw en zilvergrijs. Bij iedere kleur wordt een bijpassende mand geleverd.
Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Geboden trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?
Naam*


Adres*


Postcode en Woonplaats*
« Terug

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl