Stalift

Vreest u als gevolg van een verminderde mobiliteit te moeten verhuizen naar een woning die gelijkvloers is? In veel gevallen blijkt dit niet direct noodzakelijk te zijn. Overweeg bijvoorbeeld een stalift in uw woning te laten monteren. Een stalift is een alternatief voor een platformlift, traplift en huislift. Triwa Trapliften helpt u graag bij het vinden van een stalift die aansluit op uw wensen en behoeftes! Hoe groot moet de stalift zijn? Welk model stalift past het beste bij de vorm van uw trap in huis? Enzovoorts. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden van een stalift en de voordelen die het u biedt.

Een stalift kopen is niet de enige optie die Triwa Trapliften u aanbiedt. Ook een stalift huren behoort tot onze mogelijkheden. Het voordeel van een stalift huren is het feit, dat u niet direct een grote investering hoeft te doen. Ook wanneer u de stalift maar tijdelijk nodig verwacht te hebben, is het huren hiervan het overwegen waard. Veel bedrijven kiezen voor het huren van een stalift als zij deze bijvoorbeeld in hun trappenhuis laten monteren voor mindervalide bezoekers of medewerkers./t

Waarop moet je letten bij een stalift?

Bij de aankoop van een stalift zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Kijk bijvoorbeeld goed naar de kwaliteit van de lift. Let daarbij op het comfort wat de stalift u biedt! Heeft u de mogelijkheid om tegen de achterzijde van de stalift te leunen? Is het plateau aan de onderzijde groot genoeg? Enzovoorts. Daarbij moet het model stalift het juiste formaat hebben. U wilt er zeker van zijn, dat deze langs de volledige lengte van uw trap loopt. Adviseurs van Triwa Trapliften voorzien u graag van advies, wanneer u een stalift kopen of huren overweegt. Zij vertellen u meer over de belangrijkste factoren om op te letten.

Soorten staliften

Staliften worden in de basis in twee modellen aangeboden, namelijk: voor een gebogen trap en voor een rechte trap. Daarbij maken we onderscheid tussen staliften die geschikt zijn voor een wat bredere trap en liften die voornamelijk gebruikt worden bij hele dunne trappen. Onder meer het model TR 60 is een zeer geschikte traplift voor een smalle trap. Het model kan zo worden aangepast, dat u deze als een stalift kunt gebruiken. De TR 60 wordt veel gebruikt bij rechte trappen. Op een gebogen trap kiest men vaak voor de TR 75. Ook dit model kan zowel als traplift met stoeltje, als ook al stalift gebruikt worden. Wij monteren deze zo, dat deze naadloos aansluit op uw wensen. Een stalift is onder meer een interessante optie, wanneer u regelmatig pijn heeft aan uw knieën.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Kwalitatief goede stalift kopen

Triwa Trapliften kiest bij de productie van haar staliften voor kwalitatief zeer goede en daarbij duurzame materialen. Zo kunnen we u ervan verzekeren, dat de stalift een lange tijd meegaat. Ook besteden we veel aandacht aan het ontwerp van de stalift, zodat deze niet onnodig veel ruimte in beslag neemt naast de trap. Evenals dat gekeken wordt naar het comfort wat een stalift u biedt. Het zou vervelend zijn, wanneer een scherpe stang aan de achterzijde van de stalift in uw rug of bijvoorbeeld bil drukt bij het omhoog bewegen. We vertellen u er graag meer over!

Stalift op maat laten ontwerpen

Bent u enthousiast over de voordelen van een stalift in huis? Wilt u meer weten over de opties die u bij de investering in een stalift heeft? Op onze website vindt u voorbeelden van liften die wij eerder hebben opgeleverd. Neem ook eens telefonisch contact met ons op, zodat onze adviseurs u persoonlijk kunnen adviseren. Na een inventarisatie van uw wensen en behoeftes bepalen we welk model stalift het beste past in uw woning! Wist u dat we een lift voor een rechte trap vaak uit voorraad kunnen leveren? De levering van een lift voor een

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl