Projecten platformliften

Platformlift TR-7 en TR-8 in Blauwestad Groningen

Voor een woning in Blauwestad heeft Triwa een 2-tal platformliften geplaatst om de hoogteverschillen te overbruggen tussen entree en woonkamer en de entree en het soutterrain. Vanwege de speciale trappen en de vloerverwarming zijn de liften op een speciale wijze bevestigd. Door de strakke witte uitvoering zijn de liften een prachtig geheel in de woning.

Platformlift Amersfoort – de Nieuwe Stad

Op steenworp afstand van het centrum van Amersfoort is de Nieuwe Stad gevestigd. In deze voormalige Prodentfabriek heeft Triwa Trapliften een platformlift geplaatst, welke volledig is uitgevoerd in RVS. Tevens heeft de rail een blinde bevestiging in de wand, zodat het geheel een strakke moderne uitstraling geeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Platformlift Waterwonen Amsterdam – IJburg

  Voor het project Waterwonen in Amsterdam hebben wij 2 identieke platformliften geplaatst om de toevoer van goederen van de kade naar de woonschepen te vergemakkelijken. Speciale wensen voor de liften was de minimalistische railbevestiging, de speciale kleur en een capaciteit van 300kg. De platformliften zijn speciaal voor buiten gebruik door aanpassingen van speciale elementen.

  Platformlift VOC Rotterdam

  De Rotterdamsche Cricket- en Voetbalvereeniging V.O.C. in Rotterdam heeft de kantine gesitueerd, aangrenzend aan het verhoogde terras. Dit geeft een uitstekend uitzicht over de velden tijdens de wedstrijd. De kantine heeft uiteraard aanvoer nodig van eten en drinken. Hiervoor heeft Triwa Trapliften een platformlift geplaatst tijdens de renovatie van het park. Door enkele aanpassingen aan de lift is deze uitermate geschikt voor een buiten-opstelling.

  Bekijk de brochure
  Ontvang 5% korting op uw traplift

  Platformlift Theehuis Rhijnauwen in Bunnik Utrecht

  Nabij Utrecht bij het Fort Rhijnauwen is het theehuis Rhijnauwen gevestigd aan de Kromme Rijn. Bij deze drukbezochte horecagelegenheid zijn de (invaliden)toiletten in de benedenverdieping gesitueerd. Om deze reden is een platformlift uiteraard een noodzaak.De platformlift is tevens voorzien van een opklapbaarzitje voor andere gebruikers.

  RVS platformlift Molen de Korenaar in Sexbierum

  In het noorden van Friesland, tegen het Wad, is de molen de Korenaar te vinden. Voor feesten en partijen is deze locatie af te huren. Om de molen ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk te maken, is ervoor gekozen om op de buitentrap een platformlift te plaatsen. De lift is volledig uitgevoerd in RVS.

  Platformlift woning te Winschoten Groningen

  Voor een woning in het centrum van Winschoten hebben we voor de toegangstrap naar de woning een platformlift geplaatst. De platformlift is volledig in de kleur gespoten als de rest van de woning, zodat deze mooi aansluit in het geheel.

  Platformlift kerkgebouw in Leeuwarden Friesland

  Voor een kerkgebouw in Berlikum nabij Leeuwarden hebben wij een platformlift geplaatst om het hoogteverschil tussen de kerk en de entree en tevens toiletten te overbruggen.

  Platformlift appartementencomplex Alkmaar Noord-Holland

  In Heillo bij Alkmaar heeft Triwa Trapliften een platformlift geplaatst t.b.v. de toegangstrap naar het appartementencomplex.

  Platformlift Kazernegebouw KWlll Apeldoorn

  Voor het opleiding-en traningscentrum voor de koninklijke marechaussee in Apeldoorn hebben we een platformlift geplaatst t.b.v. de verbingstrap naar de lagergelegen trainingszaal.

  Platformlift buitentrap appartementencomplex Welgelegen in Apeldoorn

  Bij het appartementencomplex Welgelegen in Apeldoorn hebben we een platformlift geplaatst op de toegangstrap. Omdat de entree hoger gelegen is, was het complex niet of lastiger toegankelijk voor enkele bewoners en bezoekers. Omdat de platformlift volledig buiten staat, is deze middels speciale onderdelen aangepast, zodat de lift uitermate geschikt is voor buitentoepassing en weersomstandigheden.

  Platformliften zorghuis de Pastorie in Aarle-Rixtel

  In het zorghuis de Pastorie in Aarle-Rixtel in de buurt van Eindhoven hebben we een 2-tal platformliften geplaatst. De twee platformliften zijn geplaatst om de hogergelegen voorvleugel, met meerdere woningen, te verbinden met de rest van het zorghuis en daarmee volledig toegankelijk te maken voor alle bewoners. Beide platformliften zijn op verschillende speciale wijze gemonteerd. Bij de eerste trap is een extra houten achterconstructie gemaakt. Bij de tweede lift zijn speciale staanders gebruikt vanwege een groot raam in de wand. De trap is later aangepast aan de platformlift.

  Platformlift Goois Natuurreservaat in Hilversum

  In het bezoekerscentrum van het Goois Natuurreservaat in Hilversum heeft Triwa Trapliften een platformlift geplaatst om de toegankelijkheid van het gebouw te vergroten voor de vele bezoekers die het Goois natuurreservaat kent.

  De stichting Goois natuurreservaat, bestaande uit de gemeenten Amsterdam, Bussum, Blaricum, Hilversum, Huizen, Laren en Naarden, heeft in 2016 het bezoekerscentrum gerenoveerd en toegankelijk gemaakt voor mindervaliden d.m.v. een speciaal toilet en de platformlift.

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl