Home » Badliften » Doekbadliften

Glijd vlot en veilig in bad met de doekbadlift

Naast de gewone badlift heeft Triwa Trapliften ook de doekbadlift voor in bad. Maakt u gebruik van een rolstoel of bent u minder valide, dan zult u veel baat hebben bij dit eenvoudige apparaat. Hiermee zult u namelijk makkelijk in en uit bad kunnen stappen. Naast zijn eenvoudige bediening is de kleine hoeveelheid ruimte die de doekbadlift in beslag neemt, een groot pluspunt.

Werking doekbadlift
Een doekbadlift is een simpel apparaat dat u aan de muur bevestigt. Als u de doekbadlift wilt gebruiken, haalt u het doek uit het apparaat. Het uiteinde van het doek laat u op de grond vallen, naast het bad, waarna het uiteinde zich vastklemt aan het bad. Vervolgens spant het apparaat het doek aan, kunt u erop gaan zitten en uzelf vlot en comfortabel in het water laten zakken. Dat gebeurt met slechts één druk op de knop. Op een groot display kunt u vervolgens zien wat de temperatuur van het water is.
 
Ruimtebesparend
Als u door de doekbadlift uit bad bent getild, slikt het apparaat het doek weer in. Daardoor kunnen andere mensen zonder belemmeringen gebruikmaken van het bad. Het enige dat zichtbaar is, is een doos aan de muur waar het apparaat inzit.
Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Geboden trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?
Naam*


Adres*


Postcode en Woonplaats*
« Terug