Trapliften voor iedere trap

Vergroot het comfort van uw woning, door een traplift te laten monteren. Met een traplift kunt u over het algemeen langer in uw eigen woning blijven wonen. Een fijn idee, dat u uw vertrouwde plekje nog niet hoeft te verlaten! De traplift brengt u veilig naar de eerste, of zelfs tweede etage in huis. Triwa Trapliften biedt u verschillende modellen trapliften aan. Kies bijvoorbeeld uit de rechte trapliften, gebogen trapliften en speciale trapliften in ons assortiment. Naast de mogelijkheid om een nieuwe traplift te kopen, bieden we u gebruikte trapliften aan.

Ook het huren van een traplift behoort tot de mogelijkheden bij Triwa Trapliften. Ideaal, wanneer u de traplift maar een korte tijd verwacht nodig te hebben. Een traplift huren is niet alleen interessant voor particulieren, maar zeker ook voor bedrijven. Denk aan het gebruik van een gehuurde traplift in een appartementencomplex voor senioren.

Bepaal zelf hoe uw traplift eruit komt te zien

Als u een geschikte traplift heeft gevonden, dan kunt u vaak kiezen voor extra mogelijkheden. Bepaal bijvoorbeeld het soort materiaal en de kleur van de zitting. Kies, als het door u gewenste model de mogelijkheid biedt, voor luxe oplossingen, zoals een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Afhankelijk van het model wat u kiest, kunt u de traplift naar uw wensen aanpassen.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Soorten trapliften

Trapliften worden in de basis in twee soorten aangeboden, namelijk: rechte trapliften en gebogen trapliften. Het is van de vorm van uw trap afhankelijk, welk type traplift het meest geschikt is. Mocht u een afwijkend model trap hebben, dan kunnen we een speciale traplift in uw woning monteren. Hierover vertellen onze adviseurs u graag meer. Naast de trapliften waarbij een stoeltje tegen uw trap aan wordt geplaatst, kunt u ook een platformlift of huislift overwegen. Een platformlift is interessant voor mensen die in een rolstoel of met hun scootmobiel naar boven willen kunnen gaan.

Kwalitatief goede traplift kopen

Het gebruik van een traplift moet veilig en verantwoord zijn. Trapliften van Triwa Trapliften voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Ze zijn hierdoor niet alleen veilig te gebruiken. Ook gaan de trapliften vele jaren mee, zonder dat deze ernstig aan kwaliteit verliezen. De hoge kwaliteit van onze trapliften maakt het mogelijk om een tweedehands model nogmaals te gebruiken. Triwa Trapliften biedt u de mogelijkheid om een gebruikte traplift in uw woning te monteren. Zo bespaart u op de kosten en profiteert u van het comfort wat een traplift u biedt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Traplift op maat laten ontwerpen

  Trapliften worden zo ontwikkeld, dat deze naadloos aansluiten op de vorm van uw trap. Het maakt hierbij niet uit of er een hoek in uw trap zit, of uw trap voorzien is van een plateau in het midden, enzovoorts. In veel gevallen moet een traplift met spoed geplaatst worden. Dit geldt bijvoorbeeld voor situaties waarin u bent gevallen en zelf de trap niet meer op kunt komen. Een rechte traplift op voorraad kunnen we vaak al binnen een werkdag bij u monteren. In het geval van een gebogen traplift of een speciaal ontworpen traplift lukt ons dit meestal binnen een week.

  Neem contact op over een traplift

  Wilt u meer weten over de trapliften die Triwa Trapliften u aanbiedt? Bent u benieuwd hoe wij een traplift kunnen ontwerpen bij de speciale vorm van de trap die u in huis heeft? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs staan u graag vrijblijvend te woord, om u meer te vertellen over de verschillende soorten trapliften uit ons assortiment. Samen zoeken we naar de beste oplossing om u weer veilig naar boven te laten gaan en langer in uw vertrouwde woning te laten wonen!

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl

  BTW nummer: NL001454508B39