Traplift huren

Traplift huren

Wilt u een traplift huren voor een bepaalde tijd? Dat kan bij Triwa Trapliften. Het is mogelijk zowel voor een langere periode evenals een korte noodoplossing een traplift te huren.

Het is de ideale mogelijkheid om ervoor te zorgen dat u zich makkelijker en zelfstandiger door de verschillende verdiepingen van uw huis kunt bewegen. Bij ons kunt u trapliften huren voor rechte trappen, maar ook voor gebogen trappen hebben wij de mogelijkheid om een traplift te huren. Ook verhuren we trapliften voor bijvoorbeeld flats, appartementen complexen en bedrijfsruimtes, wanneer de reguliere liften tijdelijk buiten gebruik zijn.

Tarieven traplift huren voor een rechte trap

Wat betaalt u voor het huren van een traplift bij Triwa Trapliften? Dat verschilt uiteraard per model. En aangezien het aanbod aan huurtrapliften regelmatig wisselt, kunt u dat het beste bij ons navragen.

Huurt u bij Triwa Trapliften een traplift, dan betaalt u vervolgens een vast bedrag per maand. Dat is overzichtelijk en goed geregeld. Daarnaast betaalt u vooraf een vast bedrag voor de installatie, voorbereiding en demontage.

Traplift huren en laten monteren

Zoals gezegd: wilt u een traplift bij ons huren, dan zorgen wij er uiteraard voor dat de traplift ook bij u thuis gemonteerd wordt. Hoe gaat de montage in zijn werk? Onze monteurs installeren de traplift in de meeste gevallen gewoon op uw traptreden; een klus die binnen een paar uur geklaard is. Het monteren van een traplift is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen grote verbouwing.

Meer informatie over trapliften huren

Wilt u meer informatie over het huren van trapliften? Neemt u contact met ons op. Wij leggen u ons actuele aanbod trapliften voor die u kunt huren, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. Ons aanbod aan trapliften wisselt.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl