tr75-750x950-v2

Obesitas lift

Lijdt u aan obesitas en kost het u steeds meer moeite om veilig naar boven te komen? Veel mensen vrezen in zo’n geval te moeten verhuizen naar een gelijkvloerse woning. Zo hoeft u nooit meer een trap op, loopt u niet langer het risico om uit te glijden op de trap, enzovoorts. Gelukkig blijkt dit vaak niet noodzakelijk te zijn! Triwa Trapliften biedt u een obesitas lift, welke u helpt om veilig naar boven en beneden te komen. Een obesitas lift is niet alleen interessant voor mensen die aan obesitas lijden. Ook breder gebouwde en langere ouderen of bijvoorbeeld mindervalide bewoners kiezen voor dit model lift. Een obesitas lift in huis biedt u veel comfort en gemak!

Naast de mogelijkheid om een obesitas lift te kopen, biedt Triwa Trapliften u de mogelijkheid deze van ons te huren. Een traplift huren kan interessant zijn, wanneer u deze slechts tijdelijk nodig verwacht te hebben. Ook veel bedrijven kiezen voor het huren van een obesitas lift. Zo hoeven zij vooraf geen grote investering te doen, maar bieden zij hun bewoners of bijvoorbeeld medewerkers wel de mogelijkheid om veilig naar een eerste, tweede of misschien zelfs nog hogere etage te komen.

Waarop moet je letten bij een obesitas lift?

Bij de aankoop van een obesitas lift dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Welke vorm heeft de trap van uw woning of bedrijfspand? Welk gewicht moet de lift kunnen dragen? Hoe zit het met de breedte van het stoeltje en welk comfort biedt deze u? Enzovoorts. Triwa Trapliften heeft ervaren adviseurs, die u graag van persoonlijk advies voorzien. Samen inventariseren we uw wensen, om op basis daarvan een advies uit te brengen. Bovenal zoeken we naar mogelijkheden om u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving te kunnen laten blijven wonen.

Soorten obesitas liften

Obesitas trapliften worden in de basis verdeeld over twee categorieën: trapliften voor een rechte trap en obesitas liften voor een gebogen trap. Onder meer het model TR 60 wordt veelal gebruikt bij rechte trappen. Het voordeel van deze obesitas lift is dat het model relatief weinig ruimte in beslag neemt. Zo zit de traplift andere gebruikers van de trap niet in de weg! Voor een gebogen trap kunnen de modellen TR 75 of TR 160 interessant zijn. Wij zoeken bij ieder model trap naar een passende oplossing. Ook trappen met een plateau in het midden kunnen voorzien worden van een obesitas traplift.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Traplift TR 60

De traplift TR 60 is inzetbaar als obesitaslift voor rechte en zeer steile trappen. Voor personen tot 160kg…

Traplift TR 75

De traplift TR 75 is geschikt als obestitaslift voor alle gebogen trappen die een stijging hebben tot…

Traplift TR 160

De traplift TR 160 is geschikt als obesitaslift voor de binnenzijde van gebogen en steile trappen…

Kwalitatief goede obesitas lift kopen

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de productie van obesitas liften door Triwa Trapliften. Wij maken gebruik van kwalitatief zeer goede materialen, om een snelle slijtage van de traplift tegen te gaan. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om de lift aan de trap van verschillende extra’s te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een opklapmechanisme voor het stoeltje en het plateau aan de onderzijde. Zo neemt een obesitas lift nog minder ruimte in beslag. Standaard wordt de traplift voorzien van een motor, die u soepel en zonder grote schokken naar boven of beneden brengt.

Obesitas lift op maat laten ontwerpen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft, wanneer u voor een obesitas traplift in huis kiest? Op onze website vindt u een uitgebreide brochure, met daarin meer informatie over de diverse soorten trapliften die we u aanbieden. Ook staan we u graag persoonlijk te woord tijdens een vrijblijvend telefoongesprek. We vertellen u hierbij meer over de kwaliteit van de trapliften, de mogelijkheden die u heeft bij het ontwerp hiervan, enzovoorts. Daarbij denken we met u mee over een traplift die past bij de vorm van uw trap in huis. Een traplift kan vaak al binnen een paar uur gemonteerd worden. Rechte trapliften zijn over het algemeen uit voorraad leverbaar. Voor gebogen trapliften geldt dat deze in veel gevallen binnen een of twee weken geleverd worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl