Onderhoud platformlift

Een platformlift is een lift waarop een persoon in een rolstoel kan worden vervoerd. Deze wordt gebruikt voor personen die volledig rolstoelafhankelijk zijn en dus niet kunnen overstappen uit de rolstoel op een zitje van een gewone traplift. Het onderhoud platformlift zorgt ervoor dat u de lift altijd veilig kunt gebruiken. Het is belangrijk om uw lift regelmatig te laten controleren, zodat u of uw gehandicapte huisgenoot niet in de problemen komt, omdat de lift ineens niet werkt. En aan een ongeluk met de lift wilt u natuurlijk al helemaal niet denken.

  Laat het onderhoud platformlift over aan een vakman

  Het onderhoud platformlift is erg belangrijk. Dit moet goed en zorgvuldig gebeuren. Daarom is het belangrijk dat u dit laat uitvoeren door iemand met kennis van zaken. Bij Triwa werken uitsluitend professionals die hun vak verstaan. U kunt het onderhoud aan uw lift dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als u deze niet bij ons heeft aangeschaft of wanneer het een ander merk betreft. Wij komen graag bij u thuis om de platformlift goed na te kijken. Indien nodig vervangen wij ook meteen onderdelen. Na ons bezoek kunt u de lift weer met een gerust hart gebruiken.

  Maak direct een afspraak voor het onderhoud van uw platformlift

  Kies voor veiligheid en laat uw platformlift onderhouden door een vakman. Maak hiervoor direct een afspraak met Triwa. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 64 81 01 (vestiging Heerlen). U kunt ook een e-mail sturen naar ons adres info@triwa.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

  Bekijk de brochure
  Ontvang 5% korting op uw traplift

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Stap 1 van 5
  Wat voor type traplift?
  Traplift
  Platformlift
  Huislift
  Stap 2 van 5
  Waar bevindt de trap zich?
  Binnen
  Buiten
  « Terug
  Stap 3 van 5
  Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
  1 verdieping
  2 of meer
  Gaat het om een rechte of gebogen trap?
  Rechte trap
  Gebogen trap
  « Terug
  Stap 4 van 5
  Hoe snel heeft u een traplift nodig?
  Zo snel mogelijk
  1-2 maanden
  3-4 maanden
  later
  « Terug
  Stap 5 van 5
  Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

   Naam*

   Adres*

   Postcode en Woonplaats*

   « Terug

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl