Home » Onderhoud » Onderhoud platformlift

Onderhoud platformlift

Een platformlift is een lift waarop een persoon in een rolstoel kan worden vervoerd. Deze wordt gebruikt voor personen die volledig rolstoelafhankelijk zijn en dus niet kunnen overstappen uit de rolstoel op een zitje van een gewone traplift. Het onderhoud platformlift zorgt ervoor dat u de lift altijd veilig kunt gebruiken. Het is belangrijk om uw lift regelmatig te laten controleren, zodat u of uw gehandicapte huisgenoot niet in de problemen komt, omdat de lift ineens niet werkt. En aan een ongeluk met de lift wilt u natuurlijk al helemaal niet denken.

Laat het onderhoud platformlift over aan een vakman

Het onderhoud platformlift is erg belangrijk. Dit moet goed en zorgvuldig gebeuren. Daarom is het belangrijk dat u dit laat uitvoeren door iemand met kennis van zaken. Bij Triwa werken uitsluitend professionals die hun vak verstaan. U kunt het onderhoud aan uw lift dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Ook als u deze niet bij ons heeft aangeschaft of wanneer het een ander merk betreft. Wij komen graag bij u thuis om de platformlift goed na te kijken. Indien nodig vervangen wij ook meteen onderdelen. Na ons bezoek kunt u de lift weer met een gerust hart gebruiken.

Maak direct een afspraak voor het onderhoud van uw platformlift

Kies voor veiligheid en laat uw platformlift onderhouden door een vakman. Maak hiervoor direct een afspraak met Triwa. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0513 – 64 81 01 (vestiging Heerlen). U kunt ook een e-mail sturen naar ons adres info@triwa.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Geboden trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?
Naam*


Adres*


Postcode en Woonplaats*
« Terug

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl