Platformliften

Het gebruik van een platformlift is zowel voor particulieren, als voor zakelijke partijen interessant. Denk bijvoorbeeld aan een winkel, museum of school met meerdere etages, maar zonder lift. Door een platformlift te gebruiken kunnen ook mindervalide bezoekers moeiteloos naar de eerste etage komen. In huis biedt een platformlift de mogelijkheid om met een rolstoel of bijvoorbeeld scootmobiel omhoog te komen. Op dit punt verschilt een platformlift van een reguliere traplift. Triwa Trapliften biedt de platformliften in verschillende modellen aan. Kies bijvoorbeeld tussen rechte platformliften, gebogen platformliften en verticale platformliften.

Triwa Trapliften biedt haar trap- en platformliften niet alleen te koop aan. Ook het huren van een platformlift behoort tot onze mogelijkheden. Met name voor bedrijven kan dit interessant zijn. Informeer eens naar de mogelijkheden bij onze adviseurs.

Zit u in een rolstoel en zoekt u naar een platformlift voor rechte trappen, zodat u thuis makkelijker en zonder…

Gebruikt u een rolstoel en zoekt u een platformlift voor gebogen trappen, zodat u makkelijker de trap op…

Voor geringe verticale hoogteverschillen biedt de plaatsbesparende plateaulift TR-9 voor u de beste oplossing…

De Easy lift is een lift welke uitstekend geschikt is voor zowel rolstoelgebruikers als mindervaliden…

De Flex Step Compact draagt bij aan het optimale gebruik van ruimte, functionaliteit en…

Heeft u een plateaulift nodig, maar er is geen electriciteit aanwezig? Geen nood! Met de plateaulift Selfie…

Waarop moet je letten bij een platformlift?

Bij de aankoop van een platformlift dient met verschillende factoren rekening te worden gehouden. Reeds werden een aantal soorten liften genoemd. Ook kan een lift op maat ontwikkeld worden, afhankelijk van de vorm die uw trap heeft. Voor het gebruik van een verticale platformlift heeft u voldoende ruimte nodig. Zeker in woningen kan de beschikbare ruimte voor een platformlift beperkt zijn, waardoor in de meeste gevallen voor een rechte of gebogen platformlift gekozen wordt. De verticale plateaulift is niet alleen interessant voor het gebruik in huis. U kunt dit type platformlift ook gebruiken buiten uw woning. Denk aan een klein opstapje, die u overbrugt met een platformlift.

Bekijk de brochure
Ontvang 5% korting op uw traplift

Soorten platformliften

Zoals reeds beschreven werd, worden platformliften in verschillende modellen aangeboden. Een rechte platformlift wordt gebruikt bij een rechte trap. Hierbij maakt het niet uit of het om een open of gesloten trap gaat. Heeft u een trap met daarin een hoek of bijvoorbeeld een plateau, dan is een gebogen platformlift de beste optie. Verticale platformliften worden veelal in winkels, scholen en soortgelijke panden gebruikt. Hier is doorgaans voldoende ruimte om een verticale platformlift te monteren. Daarbij wilt u voorkomen dat de platformlift die over de trap loopt andere gebruikers van de trap in de weg zit. Adviseurs van Triwa Trapliften voorzien u graag van persoonlijk advies, wanneer u een platformlift overweegt.

Kwalitatief goede platformlift kopen

U wilt de zekerheid hebben, dat u een platformlift veilig en op verantwoorde wijze kunt gebruiken. Triwa Trapliften biedt modellen van een hoge kwaliteit, welke voldoen aan strenge veiligheidseisen. De hoge kwaliteit zorgt er echter niet alleen voor dat de platformliften veilig gebruikt kunnen worden. Ook verzekert dit u ervan, dat de platformliften een lange tijd mee zullen gaan. De duurzaamheid van de gebruikte materialen maakt dat we naast nieuwe trapliften ook tweedehands modellen aanbieden. Zo bespaart u flink op de kosten voor een platformlift!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Platformlift op maat laten ontwerpen

  Iedere woning is anders, evenals dat trappen van elkaar af kunnen wijken. Het maakt dat een geschikte platformlift voor uw woning of pand afwijkt van een geschikte platformlift voor uw buren. Triwa Trapliften levert u een platformlift, die precies aansluit bij de vorm van uw trap of opgang. Onze adviseurs komen graag bij u langs om samen met u te bespreken, welk model platformlift het meest geschikt is voor uw woning. Een groot voordeel van de platform- en trapliften die wij u aanbieden, is het feit dat een grote verbouwing doorgaans niet noodzakelijk is. We kunnen de lift binnen enkele uren voor u monteren. In het geval van spoed proberen we de platformlift binnen een week bij u af te leveren. Zo hoeft u niet lang te wachten voordat u veilig omhoog kunt komen!

  Neem contact op over een Platformlift

  Wilt u meer weten over de producten van Triwa Trapliften? Bent u benieuwd welk model platformlift het beste past bij de ruimte waar u deze wenst te gebruiken? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. Onze adviseurs voorzien u graag van persoonlijk en geheel vrijblijvend advies over geschikte platformliften voor uw woning. Door de mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten en met u mee te denken, komt u tot een weloverwogen keuze. Samen zorgen we dat u langer in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen en straks weer veilig omhoog komt!

  Contactgegevens

  Triwa Trapliften
  Denemarkendreef 10
  8447 SG Heerenveen

  +31 (0)513-64 81 01
  info@triwa.nl