Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Opritten oplossing voor betere toegankelijkheid drempels

webshop oprolbare oprittenGebruikt u een rolstoel of scootmobiel, of bent u minder valide en heeft u moeite met het betreden van drempels in of rondom huis? De opritten van Triwa Trapliften zijn in deze situaties de ideale oplossing. U kunt kiezen uit drie soorten opritten die u helpen bij het nemen van drempels, maar u ook kunnen helpen om bijvoorbeeld de auto in te komen.

Kleine hoogteverschillen? Kies voor een drempel oploop

Ondervindt u hinder van kleine hoogteverschillen in en rondom huis? Dan kan een drempel oploop u van grote dienst zijn. De oplopen zijn leverbaar in verschillende vormen en maten, waarbij u kunt kiezen uit materialen als rubber, metaal, aluminium en RVS.

Permanente oplossing voor hoogteverschillen? Kies een starre opstelling

Als u moeite heeft met het betreden van uw huis, balkon, bedrijf of de galerij van uw flat, dan kan een starre opstelling u helpen. Deze is leverbaar in klein formaat, bijvoorbeeld als een soort van drempel oploop, maar kan ook in groot formaat worden gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende maten en vormen, en materialen als staal, aluminium en RVS. Bij het loopvlak kunt u kiezen uit traanplaat, geperforeerde plaat en roosters met diverse openingen.

Veelzijdige oplossing? Kies voor een oprolbare oprit

Een oprolbare oprit is, vergeleken met een starre opstelling en drempel oploop, veelzijdiger. U kunt ‘m gebruiken om een drempel te betreden, maar ook om bijvoorbeeld met een scootmobiel een auto in te rijden. Oprolbare opritten worden ook gebruikt door transport- en verhuisbedrijven vanwege hun grote veelzijdigheid.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over opritten of bezoek onze winkel in Heerenveen (gelieve van tevoren even te bellen voor een afspraak).

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube