Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Overzicht complete assortiment platformliften

Vraag voor verschillende platformliften een offerte op maat aanGebruikt u een rolstoel of bent u minder valide en zoekt u daarom naar een geschikte platformlift? Bij Triwa Trapliften bent u aan het juiste adres voor een platformlift of plateaulift voor uw situatie. Wij hebben drie verschillende platformliften waaruit u kunt kiezen: de rechte platformlift, gebogen platformlift en de verticale plateaulift. Wilt u meer weten over deze liften? Lees dan verder.

Neem een kijkje in ons assortiment platformliften en vind de geschikte lift voor uw situatie.

Rechte platformlift: lift voor rechte trappen

Bent u op zoek naar een platformlift en heeft u een rechte trap? Dan is de rechte platformlift de beste keuze voor u. Hiermee kunt u snel en veilig de verschillende verdiepingen van uw huis bereiken. De lift is gemakkelijk op te rijden dankzij de oprij-elementen en is voorzien van allerlei veiligheidsmiddelen, zoals sensoren, veiligheidsbeugels en een bodem van geprofileerde antislip. Ook kunt u de lift makkelijk bedienen via een afstandsbediening of de in de lift geïntegreerde bediening. En wilt u het design van de lift aanpassen aan uw smaak en interieur? Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden zoals kleur, afmetingen, klapbare zitting, bediening via de telefoon etc.

Gebogen platformlift: lift voor gebogen trappen

Bent u op zoek naar een platformlift en heeft u een gebogen trap? Kies dan voor de gebogen platformlift. In principe is dit precies hetzelfde model als de rechte platformlift, maar dan geschikt voor gebogen trappen. Bij dit model heeft u precies dezelfde veiligheidsmiddelen en keuzemogelijkheden als bij de rechte platformlift.

Plaetaulift: lift voor verticale hoogteverschillen

De plateaulift is in de basis dezelfde lift dan de hierboven genoemde modellen TR-7 en TR-8, echter geschikt voor verticale hoogteverschillen in plaats van over de trap. Wat is dit voor lift en wat heeft u eraan? Als u kleine hoogteverschillen wilt overbruggen (max. 1 meter) dan is de verticale plateaulift zeer geschikt. Evenals de TR-7 en TR-8 voldoet de TR-9 aan de hoogste veiligheidseisen en is de plateaulift eenvoudig in gebruik.


Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze platformliften.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube