Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

Overzicht complete assortiment platformliften

Vraag voor verschillende platformliften een offerte op maat aanGebruikt u een rolstoel of bent u minder valide en zoekt u daarom naar een geschikte platformlift? Bij Triwa Trapliften bent u aan het juiste adres voor een platformlift voor uw situatie. Wij hebben drie verschillende platformliften waaruit u kunt kiezen: de rechte platformlift, gebogen platformlift en verticale microlift. Wilt u meer weten over deze liften? Lees dan verder.

Rechte platformlift: lift voor rechte trappen

Bent u op zoek naar een platformlift en heeft u een rechte trap? Dan is de rechte platformlift de beste keuze voor u. Hiermee kunt u snel en veilig de verschillende verdiepingen van uw huis bereiken. De lift is gemakkelijk op te rijden dankzij de oprijelementen en is voorzien van allerlei veiligheidsmiddelen, zoals sensoren, veiligheidsbeugels en een bodem van geprofileerde antislip. Ook kunt u de lift makkelijk bedienen via een afstandsbediening of de in de lift geïntegreerde bediening. En wilt u het design van de lift aanpassen aan uw smaak en interieur? Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden.

Gebogen platformlift: lift voor gebogen trappen

Bent u op zoek naar een platformlift en heeft u een gebogen trap? Kies dan voor de gebogen platformlift. In principe is dit precies hetzelfde model als de rechte platformlift, maar dan geschikt gemaakt voor gebogen trappen. Bij dit model heeft u precies dezelfde veiligheidsmiddelen en keuzemogelijkheden als bij de rechte platformlift.

Verticale microlift: klein hulpmiddel voor kleine hoogteverschillen

De verticale microlift is een totaal andere lift dan de hierboven genoemde modellen. Wat is dit voor lift en wat heeft u eraan? Als u kleine hoogteverschillen wilt overbruggen (max. 80 centimeter) dan is de verticale microlift zeer geschikt. Hij wordt onder andere gebruikt om loketten en automaten toegankelijker te maken.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze platformliften.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

We voor iedere situatie wel een oplossing hebben. Of u nu een gebogen of rechte trap heeft.

Wij naast trapliften voor binnenshuis ook oplossingen op maat bieden voor buiten gebruik.

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten.

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube