Nederlands Deutsch
Zaandam +31 (0)75-202 15 73 Heerenveen +31 (0)513-64 81 01 Arnhem +31 (0)26-3790393

TR 55 rechte traplift: perfecte combinatie techniek en ergonomie

Ontvang voor de Traplift TR 55 een offerte op maatWilt u een traplift die technisch en ergonomisch perfect is, kies dan voor de TR 55 rechte traplift. Deze traplift is een uitstekende combinatie van techniek en ergonomie, omdat-ie samen met therapeuten ontwikkeld is. Daardoor blinkt de TR 55 uit in comfort. In- en uitstappen is makkelijk dankzij de draaibare stoel en het voetenplateau.

Bediening TR 55 rechte traplift kinderlijk eenvoudig

De TR 55 rechte traplift is heel simpel te bedienen via een joystick. Met een simpele beweging gaat u omhoog en met een tegengestelde beweging gaat u weer omlaag. De joystick is tevens een veiligheidssleutel. U kunt ‘m namelijk uit uw stoel halen, zodat niemand anders van de lift gebruik kan maken.

Voel uw veilig dankzij de veiligheidssensoren van de TR 55 rechte traplift

Wat u ook een veilig gevoel zal geven, zijn de veiligheidssensoren van de TR 55 rechte traplift. Bevindt zich iets tussen de trap en de lift, dan zal-ie automatisch stoppen om te voorkomen dat u zich bezeerd of iets kapot gaat.

Krijg meer informatie over de TR 55 rechte traplift

Wist u dat de TR 55 rechte traplift ook uitvoerbaar is met een automatisch klaprails? Het einde van de rails kan dicht worden geklapt, zodat het u onderaan de trap niet in de weg zit. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over de TR 55 rechte traplift.

Informatie aanvragen

triwa hulpmiddelenTriwa hulpmiddelen

In de Media

triwa trapliften

Ons werkgebied

werkgebied triwa trapliften

Onderhoud en service

onderhoud trapliften

Wist u dat?

Triwa Trapliften naast trapliften ook andere hulpmiddelen levert om uw mobiliteit te vergroten. Enkele voorbeelden hiervan zijn toiletstoelen, speciaal bestek of tuingereedschap

Contact

Triwa Trapliften | Denemarkendreef 10 | 8447 SG Heerenveen
Tel.: +31 (0)513-64 81 01 
e-mail: info@triwa.nl

Volg ons!
 
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube