Geniet van het zwembad dankzij een zwembadlift

Dankzij een zwembadlift kunnen rolstoelgebruikers en minder valide mensen genieten van een heerlijke duik in het zwembad. Triwa Trapliften heeft een zwembadlift die geschikt is voor zowel privézwembaden als publieke zwembaden. De lift is door de gebruiker zelfstandig te gebruiken en zorgt ervoor dat hij of zij op een veilige en comfortabele manier in het water wordt gezet en er weer uit wordt gehaald.

Kenmerken
Makkelijke plaatsing
De lift bestaat uit een eenvoudige constructie, die gemakkelijk te plaatsen is en net zo makkelijk weer weg kan worden gehaald. Een groot pluspunt: bij het plaatsen is geen bevestiging onder het wateroppervlak nodig.
 
Zelfstandig gebruik zwembadlift
Het mooie aan onze zwembadlift is, dat-ie helemaal zelfstandig kan worden gebruikt. De hoogte van de zitting kan worden verandert en met een eenvoudige druk op de knop wordt je met de draaiende stoel in het water getild of eruit gehaald.
 
Simpele en strakke RVS-design
Wie denkt dat een zwembadlift afbreuk doet aan de uitstraling van het zwembad heeft het mis. De lift is namelijk van RVS vervaardigd en ziet er simpel en strak uit.

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl