Kies voor een stabiele badlift in Friesland

Maak het uzelf zo comfortabel mogelijk thuis, met de keuze voor een badlift in Friesland. Een badlift biedt u verschillende voordelen. Voornaamste voordeel is het feit dat u voortaan veilig in en uit uw bad kunt komen. Ook op latere leeftijd wilt u kunnen blijven genieten van het warme bad aan het eind van de dag! Tegenwoordig zijn er mogelijkheden om een schuif in de zijkant van het bad te plaatsen. In de meeste gevallen zal uw volledige bad vervangen moeten worden. Bij de keuze voor een badlift in Friesland is dit niet noodzakelijk. De badlift kan in uw bestaande bad geplaatst worden.

Toepassingen van een badlift in Friesland

Een badlift in Friesland wordt vaak gebruikt door mensen die mindervalide zijn of in een rolstoel zitten. Zij combineren de badlift bijvoorbeeld met een traplift, om zo in hun vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen en zo min mogelijk te worden beperkt in hun doen en laten. Ook wanneer u mindervalide bent geraakt wilt u van een bad kunnen genieten! Het gebruik van de badlift is heel simpel. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Badlift in Friesland kopen bij Triwa Trapliften

Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van verschillende soorten liften. De badlift in Friesland is er een goed voorbeeld van. De ruime ervaring die wij hebben in het plaatsen en ontwerpen van badliften komt goed van pas, wanneer u persoonlijk advies wenst van onze adviseurs. Het bevestigen van de badlift is heel eenvoudig. Daarbij zorgt de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen ervoor dat de badlift een lange tijd mooi blijft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug