Blijft de trap doorloopbaar?

De keuze voor een traplift heeft invloed op de ruimte op de trap zelf. Regelmatig stelt men onze specialisten de vraag of de trap doorloopbaar blijft bij het gebruik van een traplift. Het antwoord op deze vraag is simpel: ja, uw gezinsleden kunnen de trap blijven gebruiken. Dit geldt niet alleen voor het gebruik van een klassieke traplift in huis. Ook wanneer u een platformlift of stalift laat plaatsen, kunt u de trap blijven gebruiken. Vanzelfsprekend neemt een platformlift meer ruimte in beslag dan een klassieke traplift met stoeltje. De platformlift wordt aangeraden bij personen met een rolstoel of rollator.

PLATRFORM EN STOEL BEVINDEN ZICH ONDERAAN DE TRAP

De reden dat de trap doorloopbaar blijft bij het gebruik van een traplift, is het feit dat het platform of stoeltje zich onderaan de trap bevinden als u deze niet gebruikt. Tijdens het gebruik van de traplift is de trap logischerwijs minder doorloopbaar. U zal ook niet naast elkaar de trap op lopen! Het voordeel van een klassiek model traplift is het feit, dat u het stoeltje hiervan in kunt klappen. Dit model wordt ook vaak gebruikt binnen bedrijfspanden en bijvoorbeeld appartementencomplexen.

Advies over ontwerp traplift

Twijfelt u nog of een trap- of platformlift geschikt is voor uw trap? Neem eens contact op met onze specialisten. Zij kunnen u adviseren over het model en ontwerp traplift, dat het beste aansluit op uw trap. Bovenal doen zij er alles aan, om de trap zo goed mogelijk doorloopbaar te houden. Trapliften zijn zowel bij trappen binnen, als buiten uw woning te gebruiken. Daarbij kunt u naast een trap- en platformlift, ook een obesitas-, goederen- en stalift overwegen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug