Hoe snel is een traplift leverbaar?

Voor de montage van een traplift in huis is een ingrijpende verbouwing vaak niet noodzakelijk. Daarbij kan Triwa Trapliften een traplift bij spoed al na circa een week bij u thuis plaatsen. Een spoedige plaatsing van de traplift is wenselijk bij een revalidatietraject, na een heftig ongeval, enzovoorts. U wilt in dergelijke situaties niet aangewezen zijn op de benedenetage van uw woning. Met een traplift van Triwa Trapliften kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en komt u veilig naar de eerste en tweede etage van uw huis.

Levertijd verschillende soorten trapliften

De exacte levertijd van een traplift is afhankelijk van het model traplift dat u wenst. U heeft bij ons keuze uit een rechte traplift en een traplift met een bocht. Daarbij worden de liften voor thuis in verschillende varianten aangeboden. Denk aan het verschil tussen een klassieke traplift, een stalift en bijvoorbeeld een obesitaslift. Ook een platformlift behoort bij ons tot de mogelijkheden. Van de verschillende soorten trapliften kan een rechte traplift soms al binnen een dag bij u geplaatst worden, wanneer deze op voorraad zijn. Voor een traplift met bocht geldt een levertijd van circa een week bij spoed.

Overleg over levertijd traplift voor uw woning

Bent u benieuwd wanneer wij een traplift in uw woning kunnen komen plaatsen? Neem eens contact op met onze adviseurs. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden die we u bieden en actuele levertijden van verschillende modellen trapliften. U kunt bij ons kiezen tussen de aankoop van een traplift en het huren van een traplift. Het huren van een traplift kan interessant zijn bij een revalidatietraject. U heeft de traplift in zo’n geval mogelijk slechts korte tijd nodig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug