Wat kost een platformlift?

De kosten voor een platformlift in huis zijn sterk afhankelijk van uw wensen en de ruimte binnen uw woning. Is een verbouwing van de woning noodzakelijk om de platformlift te kunnen plaatsen, of kunnen we deze in de gang naast uw trap monteren? Tot welke hoogte moet de platformlift u brengen? Adviseurs van Triwa Trapliften kunnen samen met u berekenen wat een platformlift u kost. Wist u dat wij u ook tweedehands platformliften aanbieden? Deze zijn logischerwijs goedkoper dan een volledig nieuwe platformlift.

Platformlift huren in plaats van kopen

Naast de mogelijkheid om voor een tweedehands platformlift te kiezen, kan ook een platformlift huren interessant zijn. Niet alleen particulieren kiezen voor een goedkope platformlift, ook bedrijven kunnen baat hebben bij een platformlift. Denk aan minder mobiele medewerkers, die door de platformlift voor uw bedrijf kunnen blijven werken. Laat u adviseren over de mogelijkheden die u heeft bij het huren van een platformlift voor uw bedrijfspand of woning.

Berekening kosten platformlift

Voor de berekening van de kosten voor een platformlift maken we graag nader kennis met u. Welke wensen heeft u? Wat is de situatie binnen uw woning of bedrijfspand? Zijn er obstakels waar rekening mee moet worden gehouden bij het ontwerp van de platformlift voor uw woning? Enzovoorts. Op basis van dergelijke factoren stellen we graag een offerte voor u op. Met een platformlift komt u veilig naar de eerste of tweede etage van uw woning. Voordeel van een platformlift ten opzichte van een klassieke traplift, is de mogelijkheid om uw rollator of rolstoel mee omhoog te nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug