Wat voor soort trapliften zijn er?

Trapliften en liften voor woningen in het algemeen zijn er in diverse soorten en modellen. U heeft bij Triwa Trapliften keuze uit klassieke trapliften, platformliften voor binnen en buiten en huisliften. Verschillende factoren bepalen welke van deze trapliften het meest geschikt voor u zijn. Bent u op zoek naar een traplift waarmee u zittend naar boven kunt komen? Wilt u een lift waarmee u in een rolstoel naar de eerste etage van uw woning kunt bewegen? Adviseurs van Triwa Trapliften voorzien u graag van advies over het type traplift dat het meest geschikt is voor u. We zetten de soorten trapliften alvast voor u op een rijtje.

Trapliften in drie soorten

In de basis worden trapliften in drie soorten aangeboden, namelijk: rechte trapliften, gebogen trapliften en speciale trapliften. Het soort traplift dat voor u interessant is, hangt voornamelijk af van de vorm van uw trap. Een rechte traplift is het meest eenvoudige model, die het snelst geleverd kan worden. Een gebogen traplift zal normaliter moeten worden aangepast op de vorm van uw trap. De hoek die gemaakt moet worden verschilt immers per model trap.

Speciale trapliften voor in huis

De categorie met speciale trapliften bevat onder meer een obesitas traplift, een stalift en een traplift XL. Een obesitas traplift is interessant wanneer u lijdt aan obesitas en op uw vertrouwde plek wilt kunnen blijven wonen. Dit type lift brengt u veilig naar de eerste etage van uw woning. Een stalift biedt geen stoeltje, maar een plateau waarop u kunt staan als de lift omhoog beweegt. De traplift XL is bedoeld voor mensen die groot van postuur zijn.

Naast de klassieke traplift, de obesitas traplift, de XL traplift en de stalift biedt Triwa Trapliften u een speciale traplift voor dozen. Handig, voor op de werkplaats of binnen een bedrijfspand! Het spaart de rug van uw medewerkers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug