Onderhoud roltrap

Een roltrap zorgt ervoor dat uw bezoekers zich gemakkelijk en snel kunnen verplaatsen van de ene naar de andere verdieping. Veel mensen vinden een roltrap een uitkomst. Niet hoeven traplopen en ook niet steeds op een lift hoeven wachten is in veel situaties ideaal. Zeker als er sprake is van veel aanloop zoals bijvoorbeeld in een warenhuis. Het onderhoud roltrap is natuurlijk wel belangrijk, want iedereen moet te allen tijde veilig van de roltrap gebruik kunnen maken. Het is dan ook aan te bevelen om het onderhoud aan de roltrap met regelmaat te laten plaatsvinden.

  Voorkom storingen met onderhoud roltrap door Triwa

  Wanneer u kiest voor regelmatig onderhoud van uw roltrap voorkomt u in veel gevallen storingen en ongelukken. Het is dan ook belangrijk om het onderhoud niet uit te stellen maar dit jaarlijks of tweejaarlijks in te plannen. Zo weet u zeker dat de roltrap of roltrappen in uw pand altijd naar behoren functioneren, ook bij intensief gebruik. Bij het plegen van onderhoud kunnen vervangende onderdelen direct worden geleverd zodat uw roltrap daarna weer vlekkeloos draait. Wij onderhouden uw roltrap ook wanneer u deze niet via Triwa Trapliften heeft aangeschaft of wanneer deze van een ander merk is.

  Regel het onderhoud aan uw roltrap vandaag nog

  Wacht niet af tot uw roltrap een storing krijgt. Plan vandaag nog een afspraak met Triwa voor het plegen van preventief onderhoud. En heeft u toch een storing? Ook dan komen wij natuurlijk graag bij u langs om deze zo snel mogelijk op te lossen. U kunt een afspraak maken door te bellen met ons kantoor in Heerenveen, het telefoonnummer is 0513 – 64 81 01. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier op de website of een e-mail te sturen naar ons adres info@triwa.nl.

  Bekijk de brochure
  Ontvang 5% korting op uw traplift

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Stap 1 van 5
  Wat voor type traplift?
  Traplift
  Platformlift
  Huislift
  Stap 2 van 5
  Waar bevindt de trap zich?
  Binnen
  Buiten
  « Terug
  Stap 3 van 5
  Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
  1 verdieping
  2 of meer
  Gaat het om een rechte of gebogen trap?
  Rechte trap
  Gebogen trap
  « Terug
  Stap 4 van 5
  Hoe snel heeft u een traplift nodig?
  Zo snel mogelijk
  1-2 maanden
  3-4 maanden
  later
  « Terug
  Stap 5 van 5
  Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

   Naam*

   Adres*

   Postcode en Woonplaats*

   « Terug

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl