Wat kost een traplift?

Verschillende factoren bepalen de kosten van een traplift. U heeft de keuze uit verschillende modellen trapliften. Kiest u voor de klassieke traplift naast uw trap, geeft u de voorkeur aan een platformlift, of gaat u voor een stalift? Het model traplift dat het meest geschikt is voor uw woning is afhankelijk van de wijze waarop u deze gebruikt. Een platformlift maakt het mogelijk om samen met uw rollator of rolstoel omhoog te gaan. Naast het model traplift dat u wenst, speelt ook de vorm hiervan een rol. Een rechte traplift is over het algemeen goedkoper dan een model met een hoek.

KOSTEN VAN EEN TRAPLIFT REDUCEREN?

U kunt de kosten van een traplift reduceren, door deze als tweedehands model aan te schaffen. Triwa Trapliften biedt regelmatig tweedehands trapliften aan van een hoge kwaliteit. De trapliften kunnen door de materialen die bij de productie hiervan gebruikt zijn vaak nog een lange tijd mee. Een tweedehands traplift is aanzienlijk goedkoper dan een nieuw model. Ook het huren van een traplift om de kosten hiervan te reduceren behoort tot de mogelijkheden bij Triwa Trapliften. Het huren van een traplift is onder meer interessant, wanneer u deze slechts tijdelijk nodig heeft.

MEER INFORMATIE OVER KOSTEN VAN EEN TRAPLIFT

Wilt u meer weten over de kosten van een traplift? Neem eens contact met ons op. De specialisten van Triwa Trapliften stellen graag een offerte voor u op, gebaseerd op de vorm en het model traplift die het beste past bij uw situatie. Ook vertellen we u graag meer over uw mogelijkheden om een tweedehands model traplift aan te kopen of een traplift te huren voor uw woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug