Soorten platformliften

Platformliften zijn er in verschillende soorten. Het maakt dat we voor iedere woning een passende oplossing kunnen bieden. Voordeel van een platformlift ten opzichte van een klassieke traplift is het feit, dat u met de platformlift in uw rolstoel of met de rollator omhoog kunt komen. Wanneer u afhankelijk bent van uw rolstoel zorgt een platformlift ervoor dat u veilig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Een verhuizing naar een gelijkvloerse woning is niet noodzakelijk. De platformliften van Triwa Trapliften worden zowel binnen woningen, als in bedrijfspanden gebruikt.

Diverse modellen platformliften

In de basis wordt bij een platformlift onderscheid gemaakt tussen een rechte lift en een gebogen platformlift. Daarbij kan onderscheid gemaakt worden tussen platformliften voor het vervoer van personen en liften die bedoeld zijn voor het omhoog laten bewegen van zware objecten. Denk bijvoorbeeld aan pakketten die tijdens het productieproces naar een andere etage binnen uw bedrijfspand moeten worden vervoerd. Het zou u veel moeite kosten om deze voortdurend met de hand omhoog te tillen. Een platformlift, ook wel plateaulift genoemd, biedt in zo’n geval de uitkomst.

Platformlift laten ontwerpen voor uw pand

Neem eens contact op met de adviseurs van Triwa Trapliften. Zij kunnen u meer vertellen over de verschillende soorten platformliften die worden aangeboden. Ook kunnen zij u adviseren over het model platformlift dat voor uw woning het meest geschikt is. Op basis van uw wensen stellen we graag een vrijblijvende offerte voor u op, wat u inzage geeft in de verwachte kosten van een platformlift. Op onze website leest u meer over de verschillende modellen platformliften die Triwa Trapliften u aanbiedt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug