Veilig in bad met een badlift in Groningen

Steeds meer huishoudens overwegen de aankoop van een badlift in Groningen. Een badlift wordt voornamelijk gebruikt door mensen die mindervalide zijn of bijvoorbeeld in een rolstoel zitten. Ook voor senioren, die steeds moeizamer over de rand van het bad stappen, kan een badlift een optie zijn. Het voorkomt dat het volledige bad vervangen moet worden. Een badlift in Groningen van Triwa Trapliften plaatsen biedt u veel comfort. Daarbij is de badlift heel eenvoudig te gebruiken. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Badlift in Groningen is heel eenvoudig te plaatsen

Een van de grote voordelen van de keuze voor een badlift in Groningen is het feit, dat deze badliften heel eenvoudig te plaatsen zijn. De badlift wordt aan de bodem van uw bad bevestigd. Dit gebeurt niet door te boren, maar door gebruik te maken van hele stevige zuignappen. Wel zo prettig, daar boren in de bodem van het bad voor lekkages zou kunnen worden. Daarbij biedt dit u de mogelijkheid om de badlift na verloop van tijd weer weg te halen, zonder het complete bad te moeten vervangen. Zo eenvoudig als het plaatsen van een badlift in Groningen is, zo eenvoudig is ook de bediening hiervan.

Advies bij aankoop badlift in Groningen

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Triwa Trapliften u biedt bij de aankoop van een badlift in Groningen? Wilt u meer weten over de bediening of montage van deze badlift? Neem in beide gevallen eens contact met ons op. We staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren. Samen zoeken we naar de beste oplossing om u van uw welverdiende warme bad te laten genieten, zonder hierbij het risico te lopen om te vallen of u op andere wijze te bezeren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug