Geniet van een warm bad met een badlift in Joure

Wilt u kunnen blijven genieten van een warm bad, maar kost het u steeds meer moeite om over de rand van het bad heen te stappen? Of is dit als gevolg van zwaar lichamelijk letsel helemaal niet meer mogelijk? Door voor een badlift in Joure te kiezen, kunt u het bad in huis op een veilige en comfortabele manier blijven gebruiken. Triwa Trapliften meet u graag een op maat gemaakte badlift in Joure aan. Naast de klassieke badlift bieden we u een doekbadlift. We leggen de verschillen graag aan u voor om u te helpen tot een weloverwogen keuze te komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voordelen van een badlift in Joure

  De keuze voor een badlift in Joure biedt u verschillende voordelen. Het is een hele veilige manier om van uw bad te blijven genieten. Daarbij is de badlift eenvoudig te gebruiken en kan deze na het gebruik van het bad worden opgeborgen. Groot voordeel hiervan is het feit, dat de badlift in Joure andere gebruikers van het bad nooit in de weg zal zitten. De badlift wordt op de bodem van het bad geplaatst, waar de badlift zich middels de zuignappen aan de onderzijde vastzuigt. Het voorkomt dat de badlift kan verschuiven tijdens het gebruik hiervan.

  Advies over een badlift in Joure

  Bent u benieuwd of een badlift in Joure laten aanmeten ook voor u interessant kan zijn, of wilt u meer weten over de verschillende opties die u hierbij heeft? Neem eens contact met ons op. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Bekijk ook de informatie op onze website eens, waar u meer leest over het gebruik van een badlift in Joure. 

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl