Badlift in Wolvega laten monteren

Kost het u steeds meer moeite om in bad te komen, of is het door zwaar lichamelijk letsel helemaal niet meer mogelijk om in de badkuip te klimmen? Het betekent niet dat u nooit meer van een warm bad kunt genieten. Door voor een badlift in Wolvega te kiezen, is het straks weer mogelijk om in bad te gaan. De badlift is een hele veilige en comfortabele oplossing voor mindervalide bewoners. Daarbij is een badlift in Wolvega heel eenvoudig in z’n gebruik. Bent u in bad geweest? U kunt de badlift na gebruik eenvoudig opbergen om ruimte te creëren voor andere gebruikers van het bad. Triwa Trapliften helpt u graag verder, wanneer u weer van een warm bad wilt kunnen genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Gebruik van een comfortabele badlift in Wolvega

  Het gebruik van onze comfortabele badlift in Wolvega is heel eenvoudig. Het model is voorzien van zuignappen aan de onderzijde, welke zich bij het gebruik van het bad vastzuigen aan de bodem hiervan. Op deze manier blijft de badlift in Wolvega stevig op z’n plek zitten, wat gevaarlijke situaties in het bad voorkomt. Na het gebruik is de badlift eenvoudig los te trekken en op te bergen. U kunt een afstandsbediening gebruiken om de lift omhoog of naar beneden te laten bewegen. Daarbij is het zitvlak van de badlift in Wolvega voorzien van een draaielement.

  Advies bij keuze voor badlift in Wolvega

  Onze adviseurs helpen u graag een weloverwogen keuze te maken, wanneer u nog twijfelt over het nut van een badlift in Wolvega. Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de werking en montage hiervan. Het geeft u een goed beeld van hetgeen waarmee u hierbij rekening dient te houden. Contact ons ook, wanneer u op korte termijn een badlift in Wolvega wilt laten plaatsen. We helpen u graag verder!  

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl